Reviews

Maak kennis met de verzorgingsproducten van Make-up Studio

Op 24 november 2011 werd in Amstelveen de eerste Nederlandse Make Up Studio Brand Store geopend. In deze prachtige winkel vind je alle Make-up Studio producten en kun je terecht voor workshops een professioneel advies. Make-up Studio verkoopt niet alleen make-p en toebehoren maar ook een aantal mooie gezichtsverzorging, bath- en bodyproducten.

De Hydra Balance lijn van Make-up Studio is behoorlijk interessant. Zoals de naam al doet vermoeden zorgen deze producten samen voor ultieme hydratatie en voor een gezonde uitstraling. In het assortiment vind je negen producten waaronder een Ultra Moisturising Eye Gel, 24 Hours Cream met SPF 15 en een Turbo Moisturising Mask.
Ik ben de afgelopen periode aan de slag gegaan met vijf producten waarvan inmiddels drie producten tot mijn favorieten behoren. Over deze drie producten wil ik jullie vandaag even wat meer vertellen, wedden dat jullie razend nieuwsgierig zijn na het lezen van mijn review? Allereerst mijn grootste favoriet. De Ultra Moisurising Eye Gel (EUR 29,90). Dit product zijn jullie al eerder tegengekomen in een van mijn maandelijkse favorietenlijstjes.

Deze intensief hydraterende gel voelt heerlijk aan na het aanbrengen en bevat onder andere macadamia olie, avocado-, komkommer- en hamamelis exracten. Deze zorgen er samen voor dat de oogcontouren er frisser uitzien en daarnaast zullen op den duur oog droogtelijntjes vervagen. Goed om te vertellen is dat deze ooggel geschikt is voor alle huidtypen en razendsnel intrekt.
Ik ben trouwens ook behoorlijk gecharmeerd van de fijne Exfoliating Facial Scrub (EUR 24,90). Deze ruikt niet alleen heerlijk maar zal ook de poriën in de huid verkleinen en de huid zachter maken. De formule is lekker stevig en bevat rijstekiem- en kamille olie. Ik gebruik de Facial Scrub zelf een keer per week (vochtarme huid) maar wanneer je een gecombineerde of vette huid hebt kun je het product twee keer per week gebruiken. Breng en dun laagje aan op de schone huid, laat dit laagje een minuutje zitten en masseer de subatantie licht in. Na een aantal minuten verwijder je de scrub met lauw water en vervolg je jouw gezichtsroutine.

Naast een scrub mag een fijn maskertje natuurlijk niet ontbreken in jouw beauty-stash. Het Turbo Moisturising Mask (EUR 26,90) is een heerlijk masker dat al resultaat geeft binnen vijf minuten. Dit product bevat een hoge dosering Hyaluronzuur (HET ingrediënt voor een droge of vochtarme huid). In combinatie met kastanje extract zorgt dit ingrediënt voor hydratatie en verbetering van de elasticiteit van de huid. Dit masker kun je gemiddeld twee keer per week gebruiken op een gereinigde huid. Pas bij het aanbrengen wel even op, want de substantie is vrij dun! Na vijf minuten verwijder je het masker weer met lauw water. Voel vooral even aan jouw zachte babyhuidje!

Naast de Hydra Balance gezichtsverzorgingsproducten ontwikkelde Make-up Studio nog een aantal mooie lijnen zoals de Anti Age Solutions lijn die zich richt op de veeleisende en ouder wordende huid. De Ultimate Repair lijn biedt directe oplossingen voor specifieke huidproblemen en dan heb ik het nog niet eens gehad over de mooie bodyproducten!

Enthousiast? Ga dan vooral even een kijkje nemen bij Back Stage aan de Rozengracht 101-103 in Amsterdam of in de prachtige Make-up Studio Brand Store die je kunt vinden in het Winkelcentrum Binnenhof te Amstelveen. Backstage heeft trouwens ook webshop die je hier kunt vinden: webshop.back-stage.nl

Make-up Studio Brand Store
Winkelcentrum Binnenhof 26
1181 ZH Amstelveen
tel. 020 - 640 39 91 

Deel dit artikel
Back to top