Algemeen

Sunday discussion - doe jij met alle make-up trends mee of heb je een signature look?

Per seizoen bedenken de grote mode- en cosmeticamerken looks die zij vinden passen bij ofwel hun kleding ofwel de fashiontrends van dat seizoen. Als beauty liefhebbers kijken wij altijd uit naar de nieuwe make-up collecties, wat heeft Dior dit keer voor prachtigs bedacht en zit MAC inderdaad weer helemaal "bovenop" de trend? Maar hoe ga jij daar nu mee om? Gooi jij jouw make-up routine helemaal om en volg je trouw de make-up trend? Of ben je iets voorzichtiger en blijf je bij jouw "signature look"?

Jennifer Lopez - haar signature look met haar losse haren, veel bronzer, natuurlijke oogschaduw en peachy tinten op wangen en lippen

Als de mode voorschrijft dat de lippen knalrood "moeten" zijn, ren jij dan naar de winkel om die in te slaan en ga je die ook iedere dag gebruiken? En als de trend toch weer knalblauwe mascara wordt, zet je jouw afkeer daarvan dan opzij en probeer je het toch weer? Deze zomer zien we toch wel wat pastels verschijnen in oogschaduws en nagellakjes, maar eerlijk is eerlijk, niet iedereen kan die bleke kleurtjes hebben volgens mij.

Dita von Teese - haar signature look met haar prachtige rode lippen, bleke huid, strakke wenkbrauwen en natuurlijk de winged eyeliner
Misschien is het bij jou juist heel anders, misschien heb je in de loop van de jaren inmiddels een "signature look" ontwikkeld waar je je prettig bij voelt. Je kunt die natuurlijk wel wat aanpassen aan de trends, als je dat zou willen, maar doe je dat ook? Of blijf je toch liever bij jouw vertrouwde make-up ook al is die misschien niet zo uptodate?
Kim Kardashian - haar signature look met veel bronzer & blush, lichte lippen, veel wimpers en meestal een behoorlijke donkere ooglook
Ik vind het altijd wel leuk om te zien dat juist veel celebrities zich houden aan een signature look, natuurlijk zie je wel kleine verschillen door de jaren heen en updaten ze hun look (of althans dat doet hun make-up artist vaak) wel zo nu en dan. De dames die je hierboven ziet, zijn echt niet zo heel erg veranderd in de afgelopen jaren. Hoe is dat met jou?

Adele - haar signature look met een mooi gedefinieerde oogmake-up en natuurlijk lots of lashes!
Persoonlijk ben ik wel een voorstander van een signature look, een look die goed bij de persoon past, die mooie punten juist accentueert en eventueel minder mooie punten camoufleert, maar ook een look die past bij jouw persoonlijkheid en stijl. Toch vind ik dat je ook wel een beetje "top of mind" moet blijven, probeer jouw look dus van tijd tot tijd even te updaten, misschien toch maar die nude kleurige lipstick die je al een paar jaar draagt inruilen voor een iets fellere versie?

Vertel ons eens, hoe ga jij daar mee om? Blijf jij (veilig) bij jouw signature look of doe je met alle trends mee?
Deel dit artikel
Back to top