Nieuws

Nieuw & veelbelovend in april 2012

In deze rubriek laten we jullie iedere maand (en misschien nog weleens vaker) een selectie aan producten zien, die recent op de redactie zijn binnengekomen of die wij zelf ontdekt hebben. Producten die zeker de moeite waard zijn om nader te onderzoeken, maar vandaag alvast een korte omschrijving van onze ervaringen. Zie je de producten in de winkels, neem dan zeker eens een kijkje, het zijn producten om in de gaten te houden! Vandaag onze selectie van begin april 2012.


Waar zal ik beginnen? Bij de spannende L''Oréal Paris Sublime bronze golden mousse (EUR 19,95)? Dat is een handige zelfbruiner in moussevorm die een prachtige goudbruine kleur geeft zonder strepen en vervelende geurtjes, een echte aanrader! Hannah Touch of Silk (EUR 68,00) is ook een heel bijzonder product, dat zich lastig kort laat omschrijven, maar het is een ideaal product als je niet zo van foundation houdt en toch een egalere huid zou willen hebben die de hele dag mooi blijft. Niet voor niets een prijswinnaar, binnenkort meer! 
Nog een mousse, maar dan voor het haar is de fijne Gliss Kur Ultimate hair repair direct care mousse (EUR 7,49), een luchtige mousse die beschadigd haar een boost geeft zonder het te verzwaren, fijn spul!
Heerlijk is ook de Dove Purely pampering douchecreme kokosmelk & jasmijnblaadjes (EUR 5,69), een warme, comfortgeur in een rijke douchecreme, altijd fijn om in de douche te hebben staan!

Nu weten jullie dat het weleens lastig is om in de drogist een goed product te vinden voor het gezicht met een beschermingsfactor tegen de zon? Goed nieuws, de Olaz Regenerist met SPF30 (EUR 32,99) ligt gewoon bij de drogist, perfect dus! Niet alleen beschermt deze de huid goed, de huid wordt ook nog eens geegaliseerd en laat een mooie glans achter die niet vettig aanvoelt of oogt. (Deze week ook nog eens met EUR 10,00 korting per product bij het Kruidvat!)

Estée Lauder heeft voor het eerst een huidverzorgingsproduct voor onze Europese markt ontwikkeld, we worden met de Revitalizing supreme (EUR 54,95) op onze wenken bediend. Een rijke, maar zeer fris en luchtig aanvoelende anti-aging creme die de huid langer jong houdt en deze herstelt van eerdere schade. Er is maar één nadeel, er zit geen SPF in, maar blijkbaar is dat ook iets wat Europese vrouwen wensen....geen idee waarom?
De Rimmel Wake me up foundation (EUR 12,99) is heel fijn, vrij dekkend en een tikje droog, maar met een goede voedende dagcreme gaat het prima samen. De foundation is zeer langhoudend en geeft een mooie, licht matte finish met net de juiste hoeveelheid glans. Ik vind het voor een "drugstore" foundation een prachtige resultaat geven, ik ben zeker fan! En als je dan toch bij het Rimmel schap staat, de Scandal eyes mascara (EUR 11,99) is niet alleen heerlijk oranje, maar ook nog eens heel fijn, reken wel op een mega borsteltje!

Lekkere kleurtjes toch? Essence colour to go nagellakjes C''est la via, Passion for fashion en Wanna be your sunshine (EUR 1,29), maar ook de Make up Store blush Pink reef (EUR 18,00) van de zomercollectie is heerlijk van kleur. Schattig is ook de handige twee in één Face Atelier Facade gel blush/lipstain in de kleur Cha cha (EUR 21,95), er zijn nog meer prachtige tinten, binnenkort een review! Je vindt ze bij Promakeupstore.com!

Glans op onze wangen en ogen brengen we gewoon aan door een MAC Extra dimension skinfinish Superb (EUR 27,50) of Bobbi Brown Brightening finishing powder aan te brengen. Foutjes in onze make-up poetsen we weg met de handige Mister Perfect van Givenchy!

Deze week al besproken in het artikel over de lente look van Dior, maar wat een heerlijk product, de Dior Hydralife Skin perfect (EUR 64,00), een moisturizer en primer in één, handig voor de zomer! Oh ja, verfijnt ook de poriën erg goed en blijft heerlijk fris aanvoelen de hele dag! Rechts zien jullie de frisse Clarins Eau des Jardins douchegel (EUR 22,50), staan er bij jullie ook altijd Clarins doucheproducten in de douche? Bij mij altijd, vooral de mousse van Eau Dynamissante is favoriet, maar deze nieuwkomer is ook heerlijk fris & bloemig!

Nog meer? Jawel, de Biotherm Aquasource nuit (EUR 42,50) is een gel-achtig nachtserum met een zeer frisse geur, dat de huid een extra hydratatie boost geeft. Dat doet de venieuwde Guerlain Super aqua serum (EUR 98,00) ook, zelfs nog beter dat de eerdere formule, beloven ze. Beide serums klinken zeer goed en bevallen na een paar dagen gebruik alvast prima, deze blijf ik zeker even doortesten! Testen moet ik ook nog, de nieuwe Chanel Hydra Beauty creme & gel creme (EUR 60,00), frisse lichte moisturizers die vooral zeer geschikt zijn voor een jonge huid die vooral beschermt en gehydrateerd moet worden, deze kun je zeker tot een jaar of 30-35 gebruiken. Als de cremes niet zo fijn zijn als het Chanel Hydra Beauty serum, dan zit het zeker goed!

BB creme''s in overvloed, dat zien jullie! Ze liggen allemaal al in de winkels en zijn al kort door mijn getest! De L''Oreal Paris Nude magique BB cream (EUR 13,95) is een beetje vreemde eend, niet echt dekkend en meer een "gewone" dagcreme met een licht tintje dan een echte BB cream. De Dr. Brandt Flexitone BB cream (EUR 39,95 30 gr www.skins.nl) heeft een zeer goede beschermende werking, dekt licht en is "self adjusting", de BB cream past zich aan iedere huidskleur aan. Of dat echt werkt? Een topper (nu al!) is de Estée Lauder Daywear BB creme (EUR 36,00), een mooie dekkende creme die boordevol anti-oxidanten zit en de huid beschermt met een SPF 35. In twee tinten verkrijgbaar en volgens mij het product voor de zomer, tube is wel klein trouwens, er zit maar 30 ml in.

Dubbel in de test, is het Philosophy Miracle worker dark spot correcting system (EUR 84,95), een kit met 2 producten van Philosophy die samen een optimaal resultaat moeten geven. Donkere/pigment vlekken moeten binnen twee weken zichtbaar vermindert zijn, ik ga vanavond van start!

Bijna vergeten, maar het Phenomenal by Supertrash parfum (EUR 42,95) verdient zeker ook nog een aanbeveling, deze fijne floriental geur is de eerste geur die Olcay Gulsen heeft ontwikkeld. Ben jij Supertrash fan, ga dan zeker even snuffelen bij Douglas, daar wordt deze geur exclusief verkocht! Ook de Laura Mercier Wheat eye basics (EUR 29,00 www.skins.nl) oogschaduwbasis bevalt mij erg goed, zal deze mijn holy grail kunnen vervangen? Mijn roze Beautyblender was aan vervanging toe, de mooie witte Pure is een goede vervanger (EUR 33,95 voor een complete kit met cleanser en travel pouch via www.promakeupstore.com)

Wat zijn jouw nieuwste ontdekkingen op het gebied van beauty? Heb je nog aanraders voor ons of de andere lezeres? producten die we echt moeten gaan testen misschien? Laat het dan zeker even weten, we zijn benieuwd!

Deel dit artikel
Back to top