Reviews

TIP! Yves Rocher Flowerparty summer edition

Flowerparty is een geur die niet meer weg te denken is uit het vaste assortiment van Yves Rocher. Ieder jaar introduceren zij naast deze bestaande geur (die in 2010 werd gecreëerd) ook nog een zomervariant die slechts tijdelijk verkrijgbaar is. Goed nieuws want deze zomereditie is tijdelijk super voordelig geprijsd!

De 2012 variant heeft een vrolijke uitstraling, maar is toch heel herkenbaar omdat de geur ook dit jaar weer verkrijgbaar is in de bekende mooie flacon met bloemendop. De geur is wederom ontwikkeld door Phillipe Romano (Escada, Salvador Dali etc.) die al sinds 2000 werkt als parfumeur bij Drom International.
Yves Rocher Flowerparty summer edition is behoorlijk zonnig en bevat deze keer een verrassende cocktail met essentiële oliën van mandarijn, citroen en sinaasappel. In het hart van de geur vind je Magnolia waardoor je Flowerparty summer edition zou kunnen bestempelen als een bloemige geur met een frisse, fruitige twist.

Ik wil jullie natuurlijk niet overladen met informatie over deze heerlijke geur. Want jullie willen vast gaan bestellen! Ik ben fan, niet alleen dit jaar maar eigenlijk van alle Flowerparty parfums die Yves Rocher eerder ontwikkelde.  De geuren doen mij altijd denken aan de zomergeuren van Escada die ook fris, fruitig en lekker zonnig zijn!
Momenteel zijn de geuren extra voordelig geprijsd (30 ml van EUR 25,00 - nu EUR 13,90 en 50 ml van EUR 35,00 - nu EUR 18,90) dus wacht niet te lang. De Yves Rocher Flowerparty summer edition producten zijn verkrijgbaar bij de verschillende filialen van Yves Rocher of  te bestellen via de handige Yves Rocher webshop.

Wisten jullie trouwens al dat ik over een weekje op uitnodiging van Yves Rocher drie dagen lang een kijkje ga nemen bij Eco-hotel & Spa Yves Rocher La Grée des Landes? Dit prachtige hotel is gelegen in  La Gacilly (Bretagne) en is volledig geïnspireerd op de natuur en ligt midden in een beschermd natuurgebied ligt. Ik zal na mijn perstripje natuurlijk uitgebreid verslag doen! Hieronder alvast een klein voorproefje:


 

Deel dit artikel
Back to top