Nagel & Handen

Dior Bikini en Saint-Tropez - swatches & reviews

Zonnig koraal en een prachtige turquoise, de lakjes van de Dior Croisette zomer collectie zijn erg mooi! Saint-Tropez is vorig jaar al eens eerder uitgekomen en was toen zeer gelimiteerd beschikbaar, gelukkig heb ik de kleur wel kunnen bemachtigen. De kleur was zo mooi, dat deze tot een van mijn favorieten nagellakjes van 2011 uitgeroepen is, nu kunnen jullie deze "gewoon" vinden bij alle Dior verkooppunten. Kijken jullie mee naar swatches van Bikini en Saint-Tropez?

De Dior Croisette collectie is momenteel nog exclusief verkrijgbaar bij 20 filialen van Parfumerie Douglas, maar vanaf 14 april 2012 zullen ook de andere verkooppunten de collectie in hun schappen hebben staan. De nagellakjes zijn slechts tijdelijk verkrijgbaar, loop ze dus niet mis!

Dior 231 Bikini - een perfect dekkende koraal roze/rode tint die fris en warm oogt, de perfecte klassieke nagellak voor de zomer, niet al te fel en opvallend, maar wel heerlijk zomers
Dior 401 Saint-Tropez - zwembadblauw, heel helder en fris turquoise in precies deze juiste verhouding, niet teveel blauw of groen, maar precies die kleur blauw die past bij dat witte zandstrand. 

Beide kleuren zijn wat mij betreft musthaves, de kleuren hebben beide een creme finish en bevatten geen shimmers of glitters. De kleuren zijn zeer dekkend, één laagje zou al dekkend kunnen zijn mits je deze een beetje dik aanbrengt, maar ik geeft de voorkeur aan twee dunne laagjes. Het fijne, dikke & brede kwastje lakt heel makkelijk en de lakjes drogen beide heel snel. Natuurlijk breng je wel altijd een base- en topcoat aan, om de houdbaarheid te verlengen en de nagels te beschermen tegen de kleur.

Wil je meer informatie over de Dior Croisette collectie, dan kun je dit artikel nog even teruglezen, maar heel binnenkort komt er ook een review artikel online met daarin alle producten uit de collectie. De Dior lakjes kosten EUR 23,50 per stuk en zijn dus tijdelijk verkrijgbaar want het zijn limited editions.

Welke van de twee vind jij het mooiste?

Deel dit artikel
Back to top