Nieuws

Musthave - Dr. Jetske's huidboek (verkrijgbaar vanaf 17 april)

Nog niet zolang geleden had ik een gezellige en zeer interessante lunch met Dr. Jetske Ultee, onderzoekarts cosmetische dermatologie. Jetske heeft al vaker haar medewerking verleend aan artikelen op Beautyscene.nl en blijft dat ook zeker doen. Ze had groot nieuws, ze vertelde dat ze haar boek eindelijk af had en vanaf 17 april 2012 is het te koop : Dr. Jetske''s Huidboek. Wat mij betreft zeker een musthave, lees daarom zeker even verder...

In dit boek, dat vanaf 17 april te bestellen is, vertelt Jetske ons hoe de huid werkt, levert ze oplossingen aan voor huidproblemen en geeft ze advies welke producten je zou moeten kiezen. Jetske is kritisch, maar wel realistisch, ze kraakt geen producten af maar wijst je wel op ingrediënten waar je op zou moeten letten. Soms omdat ze slecht voor je zijn, maar soms ook omdat ze juist erg goed zijn.
Ik heb het boek zelf nog niet gelezen, maar om je vast een idee te geven van wat je kunt verwachten heeft Jetske op haar eigen blog enkele pagina''s geplaatst, leuk en interessant om te lezen. En tja, ik voel mij natuurlijk wel een beetje aangesproken als ik de bovenstaande tekst lees.
 
Met Jetske zou ik echt dagenlang kunnen praten over dit onderwerp, ze heeft zoveel nuttige dingen te vertellen over de huid en cosmetische producten. Wat ik zo kan waarderen aan Jetske is dat ze alles in zeer begrijpelijke taal weergeeft, "Jip en Janneke" taal zoals ze zelf zeg, maar natuurlijk valt dat ook wel weer mee. Ook haar eigen blog is heel interessant en prettig om te lezen, ga zeker even langs bij Jetske. En als je dan toch aan het surfen ben, neem ook een kijkje bij haar eigen huidverzorgingslijn, Uncover Skincare
Momenteel worden er diverse producten door ons getest en de eerste resultaten zijn zeer gunstig, wat ons betreft zeker een aanrader om eens te proberen, zeker als je belang hecht aan een goede gezichtsverzorging zonder al te veel poespas maar met (bewezen) werkzame ingrediënten. Dr. Jetske''s Huidboek kun je vanaf 17 april 2012 ook bestellen op de website van Uncover Skincare. Aanrader!

www.uncover-skincare.nl
www.huidboek.nl (binnenkort)
jetskeultee.nl
Deel dit artikel
Back to top