Reviews

Nieuw - Aura by Swarovski eau de toilette

Kennen jullie de eau de parfum Aura by Swarovski? De eerste geur van het juwelenhuis Swarovski is een groot succes geworden, mede door het wonderschone flesje met prachtig Swarovksi design. Natuurlijk kan een parfum alleen een succes worden als de geur ook fijn is en dat is de Aura by Swarovski eau de parfum zeker, een warme, geur met duidelijke fruitnoten. Nieuw is de Aura by Swarovski eau de toilette, de luchtige, zomerse versie, lees je even mee?

Laten we bij het begin beginnen, als eerste was daar in 2011 de Aura by Swarovski eau de parfum. Een bijzonder mooie, slanke flacon die wordt omhuld door een glanzend metalen huls, afgetopt met een bijzonder geslepen Swarosvki steen.
De eau de parfum is een warme, vrij zware geur die toch iets fris heeft door de lychee die je er duidelijk in terug ruikt, toch overheerst bij mij vooral de benzoëhars en de amber. Dat klopt natuurlijk ook wel, uiteindelijk zijn dit de basisnoten, samen met witte muskus (die ruik ik toch iets minder). 
Een vrouwelijk, sensueel parfum dat misschien door sommige wel als "te zwaar" wordt ervaren, al is dit natuurlijk heel persoonlijk, het zegt niets over de kwaliteit van de geur natuurlijk.


Hou je toch van een iets lichtere geur, maar hou je wel van de Aura by Swarovski geurnoten zoals amber en witte musk? Dan is de nieuwe Aura by Swarovski eau de toilette misschien wel iets voor je. De flacon is net zo prachtig als haar "grote zus" de eau de parfum, de kleur van de eau de toilette is echter transparant i.p.v. roze en de flacon iets slanker. 

Ook in de eau de toilette combineert Aura drie pure facetten tot een energieke geur voor de zomer (of winter...dat kun je natuurlijk helemaal zelf bepalen) : 

  • het fruitige facet door de witte lychee
  • het bloemige facet door jasmijn
  • het rozige facet door roos

De geur is direct bij het opsprayen al veel lichter, luchtiger zou ik bijna zeggen, met een scherp randje dat langzaamaan zachter wordt. Door het ontbreken van de zware benzoëhars wordt de geur lichter, maar ook wel iets minder sensueel, de eau de toilette is speelser, misschien wel jonger. De combinatie van jasmijn en roos is het meest herkenbaar, maar of de roos of de jasmijn nu overheerst? Moeilijk te zeggen! 

Het assortiment van Aura by Swarovski is met de uitbreiding toch wel behoorlijk groot te noemen, naast de eau de parfum en de eau de toilette is er ook nog een complete bodylijn, met o.a. de geweldige bodycreme. Niet alleen erg fijn en wat subtieler van geur dan de eau de parfum, maar kijk vooral eens naar de prachtige pot! Die staat zelfs leeg nog mooi op jouw toilettafel!
Abonnee''s van de Beautybox.nl herkennen het kleine flesje links vast, de sample van de Aura by Swarovski eau de parfum die zo lastig open ging!

Wisten jullie trouwens dat de geur van Aura bij Swarovski ook navulbaar zijn? Je koopt dan alleen de glazen navulling, dat scheelt natuurlijk weer in prijs. Altijd prettig natuurlijk! Hieronder even alle prijzen op een rijtje, je koopt Aura by Swarovski bij de luxe parfumerie en warenhuis zoals de Bijenkorf.

Eau de Toilette 30 ml Refillable spray € 40,-
Eau de toilette 50 ml Refillable spray € 60,-
Eau de toilette 75 ml Refillable spray € 80,-
Eau de toilette 50 ml Refill bottle € 40,-
Eau de toilette 75 ml Refill bottle € 60,-

Make-up Jewels
Crystal Gloss: transparent/ zachtroze € 60,-
Crystal Touch: zilver € 70,-

Bodyproducten
Perfumed Body Cream 150 ml ` € 62,-
Perfumed Body Lotion 200 ml € 35,-
Perfumed Shower Gel 200 ml € 32,-
Perfumed Deodorant Spray 100 ml € 30,-

Wat vind jij van deze geur? Zou je kiezen voor de eau de parfum of toch liever de frissere eau de toilette?

Deel dit artikel
Back to top