Nieuws

Bobbi Brown Brightening nudes collectie

Deze week staat voor Beautyscene helemaal in het teken van Bobbi Brown, gisteren nam Lianne last-minute deel aan de Bobbi Brown bootcamp en zaterdag hebben we een geweldige Pretty Powerful workshop met 12 lezers. Nu wil ik jullie laten kennismaken met de Brightening nudes collectie, die momenteel te vinden is bij de verschillende Bobbi Brown counters in Nederland. Kijken jullie even mee?

De Brightening Nudes collectie draait om een glanzende huid, sprankelende ogen en vollere lippen. De kleuren zijn misschien niet zo opvallend, maar door de mooie texturen kun je zeker goed spelen met licht en glans, doe er je voordeel mee! Starproduct is de Brightening finishing powder, maar spannende zijn zeker ook de Brightening lipglosses die de lippen voller maken en een parelachtige glans geven.

Brightening finishing powder EUR 49,00 (exclusief te koop in de Bijenkorf Amsterdam, Rotterdam en Den Haag)

Sparkle eyeshadow in Silver moon, Ballet, Mica en Sunlight EUR 31,00

Brightening lip gloss Pink opal, Lilac pearl en Pink lilac EUR 23,00

Crystal glitter lip gloss EUR 23,00



De Brightening finishing powder heb ik voor jullie getest en die is echt geweldig, niet alleen is de finish mooi en transprant. De verzorgende plantaardige ingrediënten in de poeder zorgen er direct voor de de huid als het ware een opfrisbeurt krijgt, mede door de bijzondere combinatie van kleuren die iedere huidtoon frisser maken. Niet zomaar een glanspoedertje dus, maar een poeder dat waarschijnlijk een vaste plaats krijgt in mijn make-up routine. Op de foto vastleggen is erg lastig, zeker het resultaat, je moet het echt zelf gaan bekijken en proberen.

De Bobbi Brown Brightening Nudes collectie is momenteel te vinden bij alle verkooppunten van Bobbi Brown in Nederland, uitzondering is dus de finishing powder, die vind je alleen in de Bijenkorf. Weten jullie trouwens dat Bobbi Brown binnenkort ook online te koop is bij Parfumerie Douglas?

Deel dit artikel
Back to top