Nagel & Handen

Azuurblauwe nagellakjes - Witte zandstranden here we come!

Afgelopen vrijdag (de 13e !) hebben wij jullie weer gevraagd om een speciaal kleurtje op je nagels te dragen. Deze editie draait het allemaal om de kleur: Azuurblauw! Heb jij deze kleur nog niet in huis? Dat komt goed uit, lees snel verder voor een heleboel azuurblauwe lakjes!
Azuurblauwe nagellakken kun je kopen in vele verschillende varianten. De redactie van Beautyscene is dol op azuurblauw, deze kleur doet ons denken aan witte zandstranden, wuivende palmbomen en heerlijke temperaturen. Toch is er een groot verschil in tinten..  Sommige lakjes neigen wat meer naar de kleur groen terwijl anderen op het eerste gezicht blauw ogen.

Hoe verschillend de lakjes in werkelijkheid zijn dat zullen vandaag onze lezeressen aan jullie laten zien. Mijn inspiratie was trouwens een vakantiekiekje die ik twee jaar geleden de digitale wereld in stuurde. Ik moet bekennen dat ik niet meer precies weet welke kleur ik droeg (tja.. dat is wel heel erg!) maar naar alle waarschijnlijkheid is het een lakje geweest van Flormar dat ik in Antalya heb gekocht
Debbie heeft trouwens deze mooie collage gemaakt waar je ook een aantal prachtige azuurblauwe kleurtjes kunt zien. Hier zie je onder andere Deborah Lippmann Ont the beach en Dior Saint Tropez
.
Met dank aan onze lieve Twitter volgers, een collage van hun azuurblauwe lakjes!


Wat vinden jullie van azuurblauwe nagellak? Hot or Not? Laat het ons weten! We zijn trouwens ook benieuwd welke kleuren jullie terug willen zien in deze rubriek!
Deel dit artikel
Back to top