Nieuws

Bobbi Brown Long-wear collectie

Eind april ligt er een fijne uitbreiding van het vaste Bobbi Brown assortiment bij de counters, de Long-wear collectie bestaat uit oogschaduws, eye pencils en een mascara die zeer langhoudend zijn. De long-wear eye pencils heb ik een tijdje geleden al getest en ik was toen erg onder de indruk, zacht, zeer gepigmenteerd en inderdaad extreem langhoudend. Bobbi Brown heeft de collectie direct goed laten testen en wij waren er, een beetje bij. Kijken jullie even mee?

Long-wear eye pencil EUR 22,00 in de kleuren Jet, Mahogany, Black Navy, Black Plum, Hunter & Smoke

Long-wear cream shadow EUR 25,00 in de kleuren Velvet Plum, Cool lilac, Smokey Topaz, Black violet en Berry noir

Intensifying long-wear mascara EUR 24,00 in Black

Ik ben inmiddels ook wel nieuwsgierig geworden naar de Long-wear cream shadows, Bobbi Brown had al een soortgelijk product in hun assortiment maar die was niet heel erg langhoudend, de berichten over deze nieuwe cream shadows zijn veelbelovend!

Afgelopen woensdag introduceerde Bobbi Brown de collectie tijdens een geweldige "from coffee to cocktails" test, een groep journalisten en bloggers waren uitgenodigd om mee te doen aan een heftige bootcampsessie in het Vondelpark. Ik zou er ook bij aanwezig zijn geweest, maar jammer genoeg was ik deze week juist ziek, daar had ik nu al die weken voor getraind, jammer!

Onze Lianne is nog wel even gaan kijken en heeft gezellig meegebruncht, daar heeft ze met eigen ogen gezien dat de Long-wear make-up, die ''s ochtends door Bobbi Brown''s make-up artiesten was aangebracht, nog bij iedereen keurig op zijn plaats zat.
Maar ja, dat was een test in de buitenlucht, hoe zal deze make-up zich houden in de sportschool, tijdens een hardloopsessie op de loopband? Ik ga het deze week testen en hou jullie natuurlijk op de hoogte van de resultaten!

De Bobbi Brown Long-wear collectie zul je vanaf eind april 2012 terug kunnen vinden bij de verschillende Bobbi Brown counters door heel Nederland. Weten jullie dat er inmiddels al 10 Bobbi Brown verkooppunten zijn? En weten jullie ook dat Bobbi Brown binnenkort online te koop zal zijn bij Parfumerie Douglas?
 
Je vindt de Bobbi Brown counters in de volgende winkels:
  • Bijenkorf filialen: Bijenkorf Amsterdam, Bijenkorf Den Haag en Bijenkorf Rotterdam
  • Parfumerie Douglas filialen: Amsterdam PC Hooftstraat, Rotterdam Lijnbaan, Laren, Maastricht, Alkmaar, Arnhem en Zwolle
Vanmiddag is de redactie tussen 14 en 16 uur te vinden in de Bijenkorf te Amsterdam waar we, samen met 12 lezeressen, een geweldige workshop van Bobbi Brown gaan meemaken, volg je ons al op Twitter? Dan mis je nl. helemaal niets van de tips en foto''s! Natuurlijk volgt er later nog een verslagje!
Deel dit artikel
Back to top