Nieuws

Budget tip - Heerlijke gezichtsmaskers van Freeman

Een gezichtsmasker staat niet alleen maar voor een extra stukje verzorging voor de huid maar veelal ook voor een momentje ontspanning. De meeste maskers sluiten de huid tijdelijk af waardoor de actieve bestanddelen beter worden opgenomen. Afhankelijk van jouw huidtype kun je kiezen voor een hydraterend masker, zuiverend masker of een voedende variant.

Vandaag wil ik jullie kennis laten maken met de drie nieuwste gezichtsmaskers uit het Freeman assortiment. Een van de maskertjes hebben jullie al eerder bij ons voorbij zien komen (de Chocolade Strawberry variant) maar de andere twee nog niet, dus het werd wel tijd! Ik heb ze allemaal even laten testen zodat jullie na het lezen van dit artikel precies weten welke variant het meest geschikt is voor jouw huid.

Het Freeman Chocolate & Strawberry masker is een kleimasker met detox effect geschikt voor de normale huid en een vettere T zone. In de praktijk zorgt het masker ervoor dat overtollige olie en vuil van de huid verdwijnt. Het product heeft een diep reinigende werking in de poriën en zal deze ook verkleinen. Aangeraden wordt om het masker bij een normaal tot droge huid, of op de T zone een a twee keer per week te gebruiken. De geur van dit masker is op z’n minst ‘hemels’ te noemen. De zoete chocoladegeur is dan ook behoorlijk verleidelijk.
Het Superfruits Facial Clay Mask zit vol met anti-oxidanten. Het masker bevat een mega 8 complex dat vruchten zoals Goji, Acai, Granaatappel, Mango, Mangosteen, Cranberry, Noni en Blauwe Bosbes bevat. Deze hebben allemaal reinigende, ontgiften en kalmerende eigenschappen die zorgen voor een schone en zeer zachte huid. Dit masker zal net zoals het Chocolate & Strawberry masker drogen, dat kom door de klei die het product bevat. Eenmaal opgedroogd kun je het masker verwijderen met warm water.

Het laatste masker in deze reeks is het Freeman Superfruits Facial Peel Off Mask. Dit masker helpt jou de strijd aan te gaan met de effecten van stress, luchtvervuiling en een (te) drukke levensstijl. Ook dit masker bevat het bovengenoemde mega 8 complex maar bevat geen klei (droogt minder uit). De substantie verwijderd vuil en talg en kan net zoals de andere maskers worden aangebracht op gezicht en de hals. Laat het masker opdrogen en peel het daarna voorzichtig af. Spoel jouw gezicht na met lauw water en geniet van jouw zachte huid.  


V.l.n.r. Superfruits Peel Off Mask, Superfruits Clay Mask en Chocolate Strawberry Clay Mask

Maskertjes opgedroogd

De tubes zijn behoorlijk groot en bevatten 150 ml (EUR 4,79). Dit is zeker voldoende voor twintig behandelingen. De substantie van de kleimaskers zijn stevig en zuinig in gebruik. Omdat het masker behoorlijk compact is heb je maar een klein beetje nodig om je volledige gezicht te kunnen behandelen. Het Peel Off masker is behoorlijk vloeibaar en daarnaast erg leuk in gebruik (het blijft een uitdaging om het masker weer in een stuk van je gezicht te trekken!).

De producten van Freeman zijn oa. verkrijgbaar bij Etos en De Tuinen. Online vind je het masker en een grote selectie van de overige producten o.a. bij Boozyshop.nl
 

Deel dit artikel
Back to top