Inspiratie & Tutorials

Wendy – nieuw & veelbelovend april 2012 - try this at home!

In deze rubriek laten we jullie iedere maand (en misschien nog weleens vaker) een selectie aan producten zien, die recent op de redactie zijn binnengekomen of die wij zelf ontdekt hebben. Producten die zeker de moeite waard zijn om nader te onderzoeken, maar vandaag alvast een korte omschrijving van onze ervaringen. Zie je de producten in de winkels, neem dan zeker eens een kijkje, het zijn producten om in de gaten te houden! Vandaag Wendy’s selectie.

In dit heerlijke artikel van Debbie hebben jullie kunnen zien welke fijne beautyproducten zij aan het testen is, waar zij nieuwsgierig naar is of.. inmiddels al in haar hart heeft gesloten. Ik wil jullie vandaag laten zien welke producten er deze week in het test-gedeelte van mijn werkplek zijn beland. Geen van de producten heb ik nog uitvoerig getest maar dat gaat zeker gebeuren! Ik ben namelijk behoorlijk nieuwsgierig naar hun werking, kleuren en geuren!
De leuke Nailgirls nagellakken (EUR 13,95) zijn helemaal hot in London en inmiddels ook gearriveerd bij Shizo.nl om de Nederlandse nagellak-scene te veroveren. De nagellakken hebben een speciale formule die vrij is van schadelijke chemicaliën en bevatten geen toluene, formaldehyde, DBP en kamfer. Ik ben benieuwd!

De Sans Soucis Natural Colors Magnolia Passion zomercollectie bevat (onder andere) twee leuke setjes die bestaan uit een lipgloss, lipstick en nagellak. Deze doen mij in opzet denken aan de MAC Fashion Sets. Ik zal deze binnenkort uitgebreid voor jullie gaan testen, can’t wait!
De frisse en zomerse Feeling Alive make-upcollectie van Jane Iredale is wonderschoon. Ik ben vooral behoorlijk nieuwsgierig naar de Bronzingpowder (Rose Daw - EUR 46,00) want hiermee geef je niet alleen jouw gezicht maar ook het decolleté een subtiele gloed

L’Occitane lanceert deze lente (april/mei) de Pivoine Délicate lijn. Deze bevat zijdezachte blaadjes van pioenen en rozeder.n hand in hand met de lichtheid van het lelietje-van-dalen. Natuurlijk heb ik alvast even een aantal producten ‘besnuffeld’ en kan ik melden dat de geur bloemig en poederachtige ruikt.

LOVEA BIO zonnebrandcrèmes bieden zeer goede bescherming tegen UVA en UVB straling. De producten bevatten 100% minerale UV filters op basis van titaniumdioxide. De volledige LOVEA BIO ruikt geweldig (Tahitiaanse Monoï olie) en zijn vrij van synthetische parfums, parabenen en nanodeeltjes.

Over zonnebrand gesproken.. RAD Spf15 (EUR 31,00 – 100 ml) van Environ is een revolutionaire zonnebrand dat hoge dosissen anti-oxidanten zoals vitamine C, E en betacaroteen bevat. Daarnaast vind je in het product ook UVA- en UVB filters en beschermingsfactor Spf 15. De samenstelling  verhoogt de natuurlijke weerstand van de huid en laat vitamine D aanmaak toe zonder de huid extra te belasten met hoge concentratie chemische bestanddelen. Volgende maand hoop ik in Barcelona een zonnetje tegen te komen, dan kan ik dit product eindelijk testen!
Afgelopen zaterdag was ik aanwezig bij de Bobbi Brown lezersworkshop in de Bijenkorf en raakte daar weer helemaal into dit mooie merk. De komende periode ga ik de SPF 25 Tinted Moisturizing Balm (EUR 57,00 – 30 ml) en de Hydratating Rich Cream Cleanser (EUR 27,00) testen en zal jullie zeker op de hoogte houden van mijn testresultaten.
De haarproducten van Macadamia zijn gemaakt op basis van Macadamia olie en Argan olie. De natuurlijke haarproducten zorgen voor gezond, glanzend en verzorgd haar en de verpakkingen zijn bijzonder leuk en fris! Bij Baboba.nl zijn er een drietal producten opgenomen in het assortiment waaronder het Macadamia Deep Repair Masque (EUR 21,95). Dit is een herstellende reconstructor voor droog, beschadigd haar met een heerlijke geur!

Wat zijn jouw nieuwste ontdekkingen op het gebied van beauty? Heb je nog aanraders voor ons of de andere lezeres? producten die we echt moeten gaan testen misschien? Laat het dan zeker even weten, we zijn benieuwd!

Deel dit artikel
Back to top