Blogs & Editorial

Beautyscene goes international - Wendy & Yves Rocher

De komende dagen is de redactie van Beautyscene behoorlijk internationaal bezig. Debbie gaat Londen onveilig maken, Lianne gaat naar Parijs en dinsdagochtend om 09.00 uur vlieg ik op uitnodiging van Yves Rocher samen met een leuk gezelschap richting het vliegveld van Nantes op daarna af te reizen naar La Gacilly. La Gacilly is een gemeente in het Franse departement Morbihan in Bretagne. De plaats is erg bekend geworden dankzij Yves Rocher die er geboren werd en er zijn wereldberoemde cosmeticabedrijf startte. Hier vind je het prachtige Eco en Spa - Hotel La Grée des Landes van Yves Rocher.
Het Eco-hotel & Spa Yves Rocher is een uniek hotelcomplex, volledig geïnspireerd op de natuur. De positieve band tussen mens en natuur staat centraal en het complex is ontworpen op basis van bioklimatologische architectuur. Het volledige programma is nog een klein beetje een geheimpje maar ik heb wel alvast twee behandelingen mogen kiezen. Wat dachten jullie van een Relaxing Beauty Massage with Warm Entada Seeds? Daarnaast zal ik vast als Yves Rocher expert weer terug komen! 
Afgelopen zondag ben ik mijn bagage alvast maar even bij elkaar gaan ‘sprokkelen’. Ik heb het idee dat er in de Spa allemaal heerlijke Yves Rocher producten klaarstaan om gebruikt te worden maar toch heb ik voor de zekerheid mijn halve koffer volgestopt met beautyproducten, tja je bent beauty-redacteur of niet!

Wat neem ik zoal mee wanneer ik een paar dagen op pad ga? Ik probeer in ieder geval altijd wat mini’s te verzamelen zodat ik geen full size reinigingsproducten en verzorgingsproducten hoef mee te slepen. In dit geval heb ik gekozen voor de reinigers van Sisley, verzorgingsproducten van Kiehl’s  en stiekem toch aan aantal full size producten van Philosophy waar ik niet zonder kan. Ook neem ik een fijne Prada showergel mee en mag m’n kleine kwasten-set met kwasten van MAC en Urban Decay niet ontbreken.
De kwasten zijn natuurlijk om make-up mee aan te brengen. Alhoewel ik mijn make-up department altijd beperkt probeer te houden tijdens korte tripjes lijkt het ook deze keer alsof dat niet helemaal gelukt is. Op de afbeelding zie je onder andere het Urban Decay Naked 2 palette, Blush Horizon de Chanel, Sensai bronzer, Anastasia Eyebrow kit.. ach.. kijk zelf maar even mee!
Donderdagavond ben ik weer terug in Nederland en zal vanaf vrijdagochtend weer helemaal fris en fruitig ten tonele verschijnen. Natuurlijk zal ik tijdens mijn verblijf regelmatig twitteren om jullie op de hoogte te houden van mijn ervaringen en bevindingen in Eco en Spa - Hotel La Grée des Landes. Je kunt mij volgen via Followgram of Twitter. Tot snel!

Deel dit artikel
Back to top