Blogs & Editorial

Beautyscene goes international - Debbie & Philosophy

Wendy heeft gisteren de spits afgebeten, dat hebben jullie natuurlijk al kunnen lezen en vandaag ben ik aan de beurt, ook ik ga ons landje (tijdelijk) verlaten. Samen met de lieve Daphne van Philosophy en 4 collega bloggers, gaan we een bloggersevent bijwonen in Londen. En wat voor event! Gepresenteerd door Louise Roe, presentatrice bekend van o.a. BBC en MTV, en met veel leuke Philopsophy nieuwtjes en weetjes, ik hou ervan! Kijken jullie even mee?

Ik stap om 11 uur in het vliegtuig, na een flink aantal latte''s bij Starbucks (ik heb wat in te halen) en onder het genot van een paar leuke magazines die ik vast even kan scoren op Schiphol. Londen is natuurlijk heerlijk dichtbij en zo landen we alweer een uurtje later. We verblijven een nachtje in een geweldig, luxe hotel op een prachtlocatie, The Marlyebone hotel om de hoek van Oxford street. 

Aan het einde van de middag zullen we met zijn allen naar een internationaal bloggersevent van Philosophy gaan dat gespresenteerd wordt door Louise Roe, zij is o.a. bekend van de "The clothes show" op BBC of "The city" op MTV. Louise deelt haar tips en trucs met ons en natuurlijk zal ik daar verslag van doen, lijkt mij leuk om haar te ontmoeten. Philosophy is al heel lang een van mijn favoriete bath & bodymerken en nu ik hun huidverzorgingsproducten beter heb leren kennen, ben ik daar zeker ook fan van, ik ben erg nieuwsgierig wat zij ons te vertellen hebben op het event!

Natuurlijk gaan er ook "wat" beautyproducten mee......nou ja, een beetje veel, maar dat hoort nu eenmaal bij me en die koffer moet toch vol? Ik zit liever mee dan om producten verlegen en ik heb liever teveel oogschaduws bij mij dan te weinig. Wat vind je in mijn handige, transparante Kim Green (binnenkort te koop bij Promakeupstore.com)? Natuurlijk mijn favoriete huidverzorgingsproducten van dit moment o.a. de oogcreme van Yves Saint Laurent Youth liberator en de Dior Capture dagcreme met SPF20. Philosophy mag natuurlijk niet ontbreken, anders kom ik vast het vliegtuig niet in *wink*, en dus heb ik  de Help me nachtcreme, Purity made simple, Miracle worker pad & dark spot corrector en mijn favoriete parfum Pure Grace ingepakt.


Natuurlijk mag een Rimmel Londen lipstick van Kate Moss niet ontbreken op een reisje naar Londen, dat doet mij natuurlijk weer denken aan de geweldige persreis die ik in september maakte met Rimmel, wat een trip was dat! Burberry is ook typisch Engels en dus moest de Nude Rose lipstick mee, samen met die van Tom Ford en mijn favoriete geurkaars van Diptyque in mini-formaat (handig als een hotelkamer niet zo lekker ruikt).

Helaas zijn de weersverwachtingen voor Londen niet geweldig, maar ja....dat hoort natuurlijk ook wel een beetje bij Londen, regen! Gisterenavond heb ik dus toch maar besloten dat de fladderjurkjes en sandaaltjes thuis moesten blijven, in plaats daarvan heb ik twee outfits met fijne chino''s van Circle of Trust meegenomen en mijn lila Supertrash booties. Voor het diner heb ik nog een zwarte wrap dress van Elise Gug meegenomen, een vest van Joline Jolink als het echt koud is en natuurlijk mijn cognac Louboutins, staan zo leuk bij mijn tas! Natuurlijk mag een trenchcoat niet ontbreken en ja, de paraplu gaat natuurlijk ook mee.


De koffer is nog niet helemaal vol, ik heb wel wat plaats vrijgehouden voor wat extra bagage, zo denk ik toch wel terug te komen met wat make-upjes van Tom Ford, NARS, MAC en misschien nog wel wat lekkers van Jo Malone! Ons hotel zit op vijf minuten van Selfridges en dat vind ik helemaal niet erg! 

Morgen vlieg ik weer terug naar Nederland en natuurlijk probeer ik jullie op de hoogte te houden via Twitter & Facebook, maar natuurlijk zal ik uitgebreid verslag doen als ik weer terug ben!

Deel dit artikel
Back to top