Nieuws

Verslag Bobbi Brown Pretty Powerful workshop in De Bijenkorf

Afgelopen zaterdag hebben 12 lezeressen beeldschoon de Amsterdamse binnenstad onveilig gemaakt, hebben jullie ze zien stralen? Ze hadden een bijzonder leuke en leerzame Bobbi Brown workshop achter de rug, waarin ze kennismaakte met de bekende Pretty Powerful look van Bobbi. Zoals jullie wel weten zijn wij grote fans van de looks van Bobbi Brown en volgens mij zijn er 12 nieuwe fans bijgekomen! Kijken jullie even mee naar een verslagje met voor & na foto''s? 

Om kwart voor twee stonden er 12 dames te wachten bij de Bobbi Brown counter op de begane grond van de Bijenkorf in Amsterdam, keurig op tijd! Wij (Wendy, Lianne en Debbie) stonden stiekem nog even te snuffelen bij Dior, maar we hebben ons snel bij de groep gevoegd, wat een knappe dames toch weer! Samen met Isabel van Bobbi Brown stapten we een overvolle lift in, die ons bracht naar de 5e verdieping. Daar stond in de Boardroom alles al klaar om direct van start te gaan, prachtige Bobbi Brown make-up, heel veel lekkers en natuurlijk ook nog iets fijns te drinken, we werden maar weer verwend!

Marieke is make-up artist en trainster van Bobbi Brown, zij kon ons natuurlijk alles vertellen over Bobbi Brown, zowel over het merk als de producten, fijn om zo''n kenner te hebben! Met onze Lianne als model liep ze alle stappen door, van gezichtsverzorging tot de finishing touch in de vorm van een mooie lipgloss. Tijdens de workshop werd een lege facechart uitgedeeld, hierop kon iedereen precies opschrijven welke producten ze hadden gebruikt, handig als je bij de Bobbi Brown counter staat de volgende keer.

Er werd vooral extra veel aandacht besteedt aan een goede basis, iets wat volgens Bobbi Brown onmisbaar is voor iedere mooie make-up. Bobbi Brown heeft een zeer grote keuze in foundationkleuren en Marieke heeft zeer zorgvuldig uitgelegd waar je op moet letten bij het kiezen van een goede foundation. Bij Bobbi Brown kun je altijd terecht voor advies over jouw foundationkleur, iets wat voor best veel vrouwen nog een probleem is.
Wendy en ik hebben Marieke hierbij nog even geassisteerd en hebben bijvoorbeeld geleerd dat  je een huid met veel roodheid een perfecte match was met een ietwat donkere foundation met een gele ondertoon. Dat hadden we niet verwacht, heel bijzonder om te zien!

Veel aandacht was er ook voor de geweldige corrector en concealer van Bobbi Brown, toch wel de musthaves die er echt bij iedereen voor zorgt dat je er direct frisser uit gaat zien! 
De workshop liep wel een klein beetje uit, mede omdat Marieke iedereen perfect voorzag van persoonlijke tips en trucs, ook kreeg iedereen een foundationadvies. Bijzonder was het om te zien dat er veel dames veel minder foundation opbrachten dan normaal en dat ze toch heel tevreden waren, zo zie je maar weer dat je echt altijd iets opsteekt van zo''n workshop, zelfs al ben je dagelijks met make-up bezig.

Voor en na de workshop heb ik foto''s gemaakt van de deelnemers en ze waren zo lief om toestemming te geven om de foto''s hier te plaatsen, maar waarom zouden ze het ook niet doen? Ook zonder make-up zijn het pretty dames! Maar na de workshop zijn de echt "Pretty Powerful", Bobbi Brown herself zou er bijzonder trots op zijn en eerlijk gezegd, wij zijn dat zeker ook!

Sharon

Shannon

Kim

Cindy

Lurique
Yvonne

Wat een kanjers!! Ze zagen er prachtig uit, helemaal in Bobbi Brown stijl, niet al te opvallend maar wel stralend en fris, ik hou ervan! We hebben een hele gezellige middag gehad en na afloop zijn er nog best wat deelnemers gespot bij de Bobbi Brown counter! Dank je wel, lieve Marieke, Isabel, Trees & Karen van Bobbi Brown! De workshop was perfect verzorgd en we doen het graag nog eens, ik denk dat we zo weer een groep lezeressen bij elkaar hebben! Bedankt ook lieve deelnemers, het wat erg gezellig!

Natuurlijk waren onze eigen Beautyscene meiden er ook bij, zie je de kleurrijke Wendy linksboven en Lianne kreeg natuurlijk een echte Bobbi look!
Wist je trouwens dat je bij iedere Bobbi Brown counter (we hebben er al 10 in Nederland) terecht kunt voor make-up lessen? Er zijn verschillende lessen die altijd kosteloos zijn, je kunt het beste van te voren een afspraak maken bij een counter in de buurt. In dit artikel kun je er meer over lezen en wij raden het je echt aan, niet alleen is het heel leerzaam maar het bespaart je waarschijnlijk ook weer miskopen!  
Oh ja, binnenkort breidt het aantal Bobbi Brown verkooppunten zich ook nog eens uit in Nederland en België, we hebben o.a. gehoord over een counter in Apeldoorn, Leeuwarden en Antwerpen, maar alles is nog niet bevestigd!
Deel dit artikel
Back to top