Reviews

The Body Shop Summer Fragrances & win jouw favoriet!

Deze zomer brengt The Body Shop drie zomergeuren uit, geen totaal nieuwe geuren maar zomerse versies van hun bestsellers Love etc..., Dreams Unlimited en White Musk. Het fijne aan deze zomergeuren is dat ze elk hun eigen karakter hebben, zo is er een fruitige, een frisse en een tropische geur, je kiest dus gewoon de geur die je goed bij jouw zomergevoel past. En weet je wat extra leuk is, we geven deze drie zomergeuren weg aan iemand die ons kan vertellen wat jouw zomerse gevoel is!

The Body Shop heeft deze drie geuren ontwikkeld samen met IFF, een bedrijf dat al sinds 1833 parfums ontwikkeld voor diverse merken. De parfumeurs zijn bijvoorbeeld verantwoordelijk voor geuren zoals Beautiful van Estée Lauder, Happy van Clinique en Tresor van Lancôme. Deze zomer hebben Dominque Ropion (o.a. van Thierry Mugler''s Alien), Loc Dong (o.a. Euphoria van Calvin Klein) en Dominique Bertier (o.a. Flowerbomb van Viktor & Rol) hun kennis en ervaring gebruikt om drie mooie zomerse geuren te ontwikkelen voor The Body Shop.

Love Etc. Sun Kiss eau de toilette 50 ml EUR 19,95 
Dit lieflijke geurtje is voor deze zomer in een ondeugende jurkje gestoken, compleet met hippe sandaaltjes en een stoere smokey eye. Misschien is het wel haar eerste zomer dat ze alleen op vakantie gaat en is ze daarom net iets wilder dan haar wat brave zusje. Love Etc...Sun Kiss is een fijne mix van bergamot, nectarine, neroli, jasmijn, sandelhout en amber, spannend en toch ook nog steeds speels en jong. 

Dreams Unlimited Sun Fresh 50 ml EUR 19,95
Hou je van aqua geuren, dan zul je waarschijnlijk heel blij worden van deze versie van het positieve parfum van The Body Shop, Dreams unlimited Sun Fresh. Fris, stimulerend en sprankelend, alsof ze de geur ondergedompeld hebben in de oceaan en dit zonnige flesje het resultaat is. Je ruikt inderdaad zeewater, één van de geurnoten, maar dan wel gecombineerd met mandarijn, watermeloen, neroli en iris. Perfect voor een sportieve mood in de vakantie!

White Musk Sun Glow 60 ml EUR 19,95
White  Musk is de klassieker onder de geuren van The Body Shop en hoe lastig is het om van een klassieker een geslaagde, nieuwe versie te maken. Maar het is zeker gelukt, het poederige van de orginile White Musk heeft een fruitige touch gekregen die heel goed combineert. De citroen past heel goed bij de pioenroos, sandelhout en muskus en eerlijk gezegd verrast mij dat best. Een warme geur, die je voorzichtig doet denken aan een lekkere cocktail op een terrasje aan het strand, je ruikt als het ware de zon nog ook al is die allang in zee gezakt. De geur is licht zoetig, maar zeker niet te, ik hou ervan!

De nieuwe zomergeuren van The Body Shop zullen binnenkort in de winkels te vinden zijn, naast de geuren vind je ook van elke versie een lekkere flacon bodylotion in een handige pompflacon van 250 ml (EUR 10,95). Deze zomergeuren zijn slechts tijdelijk te koop, mocht je dus verliefd worden op één van de geuren, vergeet dan niet een extra flesje in te slaan!

Wil jij kans maken op één van deze drie zomergeuren van The Body Shop? Dat kan! Wij geven één exemplaar van iedere geur weg! Vertel ons in comment wat jouw plannen zijn voor deze zomer en geef aan hoe de geur van jouw keuze past in die plannen, degene met het leukste, origineelste, liefste of grappigste verhaal wint de parfum van jouw keuze! Zorg er wel voor dat je voor woensdag 25 april 2012 een comment hebt achtergelaten! Succes!

Deel dit artikel
Back to top