Reviews

MAC In Extra Dimension - nu in de online shop van Parfumerie Douglas

MAC fans opgelet!! Weten jullie al dat je sinds kort ook MAC producten kunt bestellen in de online shop van Parfumerie Douglas? Handig natuurlijk, want ze hebben een fijne en grote keus in prachtige producten! En het is extra fijn op dit moment omdat de In Extra Dimension collectie van MAC exclusief bij Parfumerie Douglas wordt verkocht, deze producten zijn nu al online te bestellen! Kijk je even mee naar een korte review?

In dit artikel kun je alles lezen over de In Extra Dimension collectie en in dit artikel heeft senior make-up artist Elke Willemen van MAC jullie ook nog handige en bruikbare tips gegeven voor de producten uit deze collectie. 
Op de foto zie je de Superb Extra dimension skinfinish (EUR 27,50), een mooie glanzende poeder die je kunt gebruiken als highlighter, blush en bronzer. De skinfinish lijkt op het eerste oog cremeachtig, maar bij het voelen van de skinfinish zul je toch merken dat het een poeder is. De swatch (hieronder) is behoorlijk glanzend en prima gepigmenteerd, geen onopvallend poedertje, maar een behoorlijke blikvanger. Ik hou hier wel van, zeker in de zomer als de zon lekker op jouw huid valt!

In de MAC In Extra dimension collectie vind je ook acht oogschaduws, die qua finish exact gelijk zijn aan de gezichtspoeders. De Extra dimension eye shadows kosten EUR 19,50 en zijn er in mooie sprekende kleuren, op de foto hierboven zie je de donkergrijze Warm Thunder. Op mijn verlanglijstje staan zeker nog de Havanna en Sweet Heat, ik ben zeker fan van de finish en de pigmentatie.
Misschien ben je bang dat de poeders snel vervagen en/of in de lijntjes terecht komen, geen zorgen, de poeders blijven, net als bij andere oogschaduws of skin finishes prima op hun plaats, zelf getest!

Je vindt de MAC In Extra Dimension collectie exclusief bij Parfumerie Douglas, online zijn ze nu al beschikbaar en je zult de producten vanaf zaterdag 21 april 2012 ook bij de MAC counters kunnen vinden. Wat staat er op jouw wishlist? Vergeet niet dat de collectie een limited edition is!

Deel dit artikel
Back to top