Reviews

Dior Croisette zomer make-up collectie 2012 - review & swatches

Zijn jullie het frisse, bewolkte en regenachtige weer inmiddels ook wel een beetje zat? Mag de zon voor jou ook weleens wat vaker kan schijnen? Van mij wel in elk geval, zeker omdat al die mooie zomermake-upjes nu werkeloos in de kast liggen te wachten. Op zich zou ik de producten uit de Dior Croisette zomercollectie natuurlijk prima kunnen dragen, maar met een beetje zon is dat toch veel leuker? Kijken jullie mee naar de swatches van alle producten?

Jullie hebben al vaker over deze collectie kunnen lezen op Beautyscene, niet alleen in een nieuwsartikel waarin je alle producten en prijzen kunt terugvinden, maar ook in een artikel over de look die Wim Thompson bij mij had gemaakt. Vandaag laat ik alle (nieuwe) producten van deze collectie zien, natuurlijk compleet met swatches en toch ook nog maar een look, dit keer met het naturelle Aurora oogschaduwpalette.

Laten we beginnen met de lipproducten uit deze collectie, de fijne verzorgende Dior Addict lipbalms (EUR 32,50) hebben maar een heel lichte kleur met een lekkere glans. Verwacht dus geen knalkleuren, maar wel een subtiele tint, gehydrateerde lippen en een prachtige lipbalm voor in jouw toilettasje met een schattige lichtroze verpakking.


v.l.n.r. Crystal coral, Crystal pink & Crystal
v.l.n.r. Crystal, Crystal pink & Crystal coral (lekker handig....)

De Dior Addicts lipsticks (EUR 31,50) zijn wel wat gepigmenteerder, maar door de vrij lichte kleuren springen de kleuren ook niet heel erg in het oog, toch zie je op de lippen zeker wel kleur, deze houdt ook vrij lang, zeker voor een lekkere glanzende lipstick als de Dior Addict lipsticks

v.l.n.r. Palace, Casual Gold & Jet Set

 De Dior Addict Ultra-glosses (EUR 28,00) zijn mooie, gepigmenteerde lipglosses met veel gouden glitters, de fijne formule brengt makkelijk aan, blijft goed zitten en geeft natuurlijk heerlijk af bij het zoenen *wink*. Toch vind ik ze voor een lipgloss redelijk lang houdbaar, zeker als je niet zoent, maar vooral eet en drinkt. Ze combineren een frisse zonnige kleur met een fijne hydratatie die de hele dag lekker blijft aanvoelen, aanraders wat mij betreft vooral de oranje Orange Paréo.

v.l.n.r. Or sunrise, Brun panama, Rose croisette en Orange paréo

De 1 couleur eye glosses (EUR 26,50) zijn vloeibare oogschaduws die behoorlijk wat kunnen weerstaan, warmte en water, ze kunnen er zeker tegen! Wil jij aan het strand of het zwembad toch wel een mooi kleurtje of glansje op jouw ogen, dan zijn deze eye glosses zeker een goede optie. Ze lijken op de swatches hieronder erg vloeibaar, maar ze drogen snel op en blijven dan goed op hun plaats.Ook mooi voor net dat extra glansje in de binnenste ooghoek, zeker de witte Seashell

v.l.n.r. Sea shell, Azur, Tan & Sunset

De blikvangers uit de collectie zijn toch wel de mooie 5 couleurs Croisette edition oogschaduw paletten (EUR 56,50), elk met een print gedrukt in de oogschaduw, leuk voor het echte "strand gevoel". Je kunt kiezen uit de frisse, koele Swimming Pool of de warmere, iets beter gepigmenteerde Aurora, mijn favoriet is toch wel de Aurora...al weet ik dat je soms iets anders moet durven! Ik durf Swimming Pool ook wel te dragen, maar denk toch altijd dat warmere tinten mij beter staan, wat vinden jullie?

Swimming pool


Aurora


Met Aurora heb ik de onderstaande ooglook gemaakt, de kleur linksonder in het palette heb ik over het hele ooglid aangebracht, de oranje kleur in mijn arcadeboog en die gemengt met de donkere kleur, vooral in de buitenste ooghoek. De gouden kleur heb ik gebruikt bovenin de arcadebook en tegen de wenkbrauw aan heb ik de middelste kleur gebruikt.

In de collectie vind je ook veel, vernieuwde gezichtsproducten, zo zijn de Diorskin Nude Tan nude glow sun powders (EUR 48,50) de nieuwe bronzers in het vaste Dior assortiment. Er zijn 6 kleuren te vinden, van vrij licht tot behoorlijk donker, allemaal geven ze een mooie, zongebruinde tint met een tikje shimmer (geen glitters). Maar er is meer, want zo ben ik fan van de Diorskin Nude Tan Healthy glow enhancing powders (EUR 52,50), ook te gebruiken als bronzers maar toch meer geschikt als all-over gezichtspoeder! De huid krijgt er inderdaad een mooie glans door en door de combinatie van meerdere tinten heb je altijd een echt natuurlijk effect en totaal geen poederige finish.

Bij alle poeders vind je in de verpakking deze schattige mini-kabuki en die is echt heel erg fijn! Zowel het glanzende, zilveren doosje als de kabuki worden extra verpakt in een fluwelen zakje.

Sunlight
Sunset
Cannelle

Epice
Op de foto hieronder zie je de ooglook niet bijzonder goed meer, maar die zit er echt wel! Wat je misschien wel ziet is de mooie Sunset, die ik als blush heb gebruikt! Als bronzer heb ik gekozen voor Cannelle, een best wel donkere tint die ik nog maar net kan hebben. Op mijn lippen de Ultra-gloss Orange Paréo.
De Dior Croisette collectie heeft een aantal heel mooie producten en als blush/bronzer fanaat ben ik erg blij met de mooie, nieuwe gezichtspoeders. Ook het Aurora oogschaduwpalette ligt al enkele dagen vast op mijn toilettafel en wordt goed gebruikt, fijne kleuren en een goede houdbaarheid, ik combineer dit palette vaak met de Sunset eye gloss voor wat extra glans. En ik combineer dit palette met mijn favoriete MAC eye kohl Teddy, dat staat echt goed bij elkaar. Ik heb op de foto''s trouwens de Diorshow New Look mascara gebruikt, deze verlengt mijn wimpers prima en zorgt voor een natuurlijk resultaat.

Je vindt de Dior Croisette collectie, zolang de voorraad strekt bij alle Dior verkooppunten, meer informatie over de collectie kun je vinden in dit artikel en natuurlijk vind je hieronder ook nog een aantal artikelen terug, o.a. de swatches van de mooie nagellakjes! Welk product vind jij het mooiste?
Deel dit artikel
Back to top