Reviews

Super tip - Macadamia Natural Oil haarproducten

Ik ben behoorlijk enthousiast over de Macadamia Natual Hair producten die ik de afgelopen periode heb getest. De producten bevatten een basis van Macadamia olie en de misschien nog wel meer bekende Argan olie. Resultaat? Gezond, glanzend en prachtig haar!
Macadamia olie wordt geperst uit de noten van de  Macadamia boom die van oorsprong uit Australië komt. Tegenwoordig vind je de boom ook in andere delen van de wereld zoals Zuid Africa en Hawaii.

Macadamia olie (haarolie) wordt wereldwijd vereerd vanwege de vele voordelen voor haar, huid en de algehele gezondheid. Ik testte een drietal producten en ben enorm onder de indruk, niet alleen van de fijne geur, milde samenstellingen maar vooral van mijn glanzende haren! Weet je wat... ik laat jullie meteen een resutaat fotootje zien:
Laat ik eens beginnen te vertellen over het fijne Macadamia Deep Repair Masque (EUR 21,95 - 250 ml). Dit is een herstellende reconstructor voor droog, beschadigd haar. Dit masker gebruik je bij normaal haar een keer per week maar mag - wanneer jouw haar in slechte staat is - dagelijks worden gebruikt. Breng het masker op gewassen haar aan, laat het daar ongeveer een kwartiertje zitten en was het daarna weer uit met lauw/warm water. Dit product ruikt heerlijk en zorgt voor betere elasticiteit en glans.


Na het wassen van het haar kun je er ook voor kiezen de Macadamia Nourishing Leave-in Cream (EUR 21,95 - 300 ml) te gebruiken. Overigens is dit product ook zeker geschikt om te gebruiken in combinatie met het Deep Repair Masque, sterker nog: Dat vind ik wel heel erg fijn. De leave-in conditioner smeer je na het wassen (een pompje is voor mijn lange haar voldoende) in jouw handdoekdroge haar om het vervolgens te stijlen zoals je gewend bent. De conditioner was je dus niet uit! De voedende oliën zullen weerbarstig haar temmen en geven zachtheid, glans en een natuurlijke UV bescherming.

Het topproduct uit het Macadamia Natural Oil assortiment is wat mij betreft de Healing Oil Spray (EUR 21,95 - 125ml. Deze spray is ook geschikt voor fijn haar en zorgt door middel van een ultra fijne nevel dat je het product heel precies kunt aanbrengen. De olie wordt overigens direct opgenomen wordt in het haar en laat geen vettig laagje achter. Je kunt dit product op twee manieren gebruiken waarvan ik de eerste prefereer. Ik gebruik dit product namelijk zelf als finishing spray na het föhnen en stijlen van mijn haar. Op deze manier tem ik springerige haartjes en zorgt de spray voor een waaninnige glans! Je kunt er ook voor kiezen een kleine hoeveelheid aan te brengen op vochtig of droog haar om het daarna te drogen of stijlen zoals je gewend bent. Gebruik op nat haar vermindert de (föhn)droogtijd met 40% - 50%.
Ben jij op zoek naar een natuurlijk, mooi en interessant merk en kunnen jouw haren wel een oppepper gebruiken? Dan zijn de producten van Macadamia Natural Oil echt een aanrader. Ik ben fan! De producten zijn verkrijgbaar bij Baboba.nl.

Deel dit artikel
Back to top