Inspiratie & Tutorials

Inspiratie - Just around the corner - Koninginnedag

Koninginnedag is ondanks de moeilijke periode waar de Koninklijke familie de afgelopen maanden doorheen is gegaan toch altijd wel een belangrijke (en meestal gezellige) nationale feestdag. Vorig jaar heb ik jullie ter inspiratie een heleboel leuke oranje nagellakjes laten zien, dit jaar draait het wat mij betreft om lipproducten.
 Hebben jullie oranje lipsticks, lipgloss of balm in huis? Ik moet toegeven, ik vind oranje best wel een heftig kleurtje om op mijn lippen te dragen. Vooral als lipstick is oranje best een behoorlijk opvallende kleur maar bedenk dat je ook kunt kiezen voor een sheer lipgloss of een balm die toch wat meer subtiel zijn. Ik heb vandaag gekozen voor echt oranje varianten maar ook voor een aantal koraalkleurtjes, speciaal voor de dames onder ons die oranje toch een tikje te gewaagd vinden.
Hieronder zie je allereerst de NYX Lip laquer Pot (EUR 5,59) in de kleur Coral-Licious. Deze goed gepigmenteerde lipgloss zit in een in een handige kleine meeneemverpakking zorgt voor een mooie glans. Daarnaast zie je de Briljant Shine Every day lip gloss van Sans Soucis in de kleur Soft Coral (EUR12,95). Deze heeft een glazuurachtige textuur die de lippen voller doet lijken en zorgt voor een mooie glans.

De Etos Long Lasting Lipgloss (kleur 901/EUR 3,99) is geweldig! Deze heeft een metallic glansje en een mooie subtiele microglitter die zorgt dat jouw lippen niet snel vergeten zullen worden. De gloss heeft een zeer goede pigmentatie en houdbaarheid. De producten van NVEY Eco zo ook de Eco Lip Lustre (EUR 25,99) in de kleur Lolita uitsluitend natuurlijke ingrediënten en biologische grondstoffen. Deze terra-oranje tint is lekker levendig en geeft een schitterende glans!
Een van de grootste voordelen van de Sleek Makeup Pout Polish (EUR 6,50) - Electro Peach - getinte lippenbalsem is de SPF 15 die het product bevat. Daarnaast vind je in deze fijne, zachte balsem ook vitamine C, E en A die zorgen voor gehydrateerde lippen. De mooie Me Me Me! lipsticks (EUR 9,95) zijn nieuw in het Boozyshop assortiment. De kleur die jullie hieronder zien draagt de naam Tuscan Red en is niet alleen mooi maar voelt ook heerlijk aan op de lippen.  

Wisten jullie al dat de geur van de NYX Cosmetics - Mega Shine Lipgloss (EUR 5,95) heerlijk is? Op de afbeelding zien jullie de Pop variant. Dit is een bijna transparant (oranje) lipgloss vol met unieke oranje en gouden glitters. Prachtig!

Favorieten v.l.n.r NYX lip Laquer Pot, NYX Mega Shine Lipgloss, Etos Long Lasting Lipgloss en NVEY Eco Lip Lustre 

Kortom.. er zijn voldoende prachtige lipproducten om jou de hele Koninginnedag (of nacht!) te laten stralen. Of je nu voor knal oranje of een subtiele koraalversie kiest ligt helemaal aan jou, kies vooral voor een variant waar jij je goed bij voelt! 

 

Deel dit artikel
Back to top