Nieuws

Gezond en lekker - Tea Forté Skin-Smart (en win op Facebook!)

Kennen jullie de fijne thee van Tea Forté al? Ik heb vernomen dat er al heel wat dames met deze theetjes hebben kennis gemaakt de laatste dagen....(ik zal niet al te veel verklappen trouwens), zijn ze niet heerlijk? Bij ons thuis zijn we inmiddels al grote fans, geen verrassing want wij zijn thuis echte theeleuten. De Skins-Smart teas van Tea Forté zijn echt niet alleen maar lekker, ze bevatten ook nog eens anti-oxidanten waardoor ze ook nog eens een boost geven aan de huid. Lezen jullie even mee?

Tea Forté is een luxe theemerk dat zijn oorsprong vind in de U.S.A., ze blenden theeën van de hoogste kwaliteit tot bijzonder smakelijke combinatie''s. De theesoorten die Tea Forté gebruiken in hun blends zijn altijd handgeplukt, wist je dat dit maar met 1 % van de theesoorten het geval is? Er zijn variaties met "gewone" zwarte thee, groene thee, witte thee en kruidenthee, ik heb hun complete assortiment gezien en ik word daar wel erg blij van. Wat denk je van van combinatie''s als Coconut mango colada, Coconut chai latte, Belgium mint of Ginger lemongrass? Heerlijk!

Heel bijzonder zijn de Skin-smart antioxidant amplifier teas, theeblends die een basis hebben van groene of witte thee, theesoorten die bekend staat om hun postieve werking op onze huid. Volgens het "Journal of nutrition" helpt de consumptie van groene thee ervoor te zorgen dat de huid elastischer, compacter, beter van textuur en meer gehydratreerd wordt. En als je zorg voor de huid kunt combineren met een lekker kopje thee, dan heb je natuurlijk twee vliegen in één klap!

Er zijn 5 soorten Tea Forté Skin-smart teas:

  • Cucumber mint (groene thee) - een frisse combinatie van munt, komkommer en zoete blauwe bessen
  • Cherry marzipan (groene thee) - een bijzondere combinatie van zoete kersen en amandelen
  • Swiss apple (rode thee) - caffeine-vrije rooibos thee gecombineerd met verse appels, Zwitserse chocolade en kaneel
  • Honey yuzu (groene thee) - groene thee met de lichte citrussmaak van Yuzu gecombineerd met bijenpollen (geen te zoete honingsmaak dus)
  • Lychee coconut (witte thee) - witte thee met een exotische combinatie van lychees en kokosnoot, verrassend genoeg totaal anders dan je zou denken


Mijn favoriet is momenteel de Honey Yuzu, maar de Swiss apple is ook erg lekker, wat warmer qua smaak en dus eigenlijk wel geschikt voor dit frisse lenteweer. Maar eerlijk gezegd kan ik alle smaken erg waarderen, net zoals de rest van de familie. Of de theetjes ook daadwerkelijk zullen zorgen voor een jonger uitziende huid kan ik nu nog niet zeggen, maar dat zou natuurlijk helemaal mooi meegenomen zijn! Wist je trouwens dat de Tea Forté theetjes ook favoriet zijn bij Oprah Winfrey?

De Tea Forté Skin-Smart Tea kun je vinden bij verschillende theespeciaalzaken in Nederland, kijk even hier voor de verkooppunten. Je kunt de theeën ook online bestellen bij www.teaforte.nl, neem zeker ook een kijkje tussen de andere heerlijke theesoorten!  Je betaalt voor een pakje Skin-Smart tea met 16 zakjes EUR 7,50.

Vanavond (22 april 2012) geven we 5 leuke pakketten Tea Forté Skin-Smart teas weg op onze Facebookpagina, zorg dus dat je die winactie niet mist als je nieuwsgierig bent naar deze lekkere thee! Ken jij deze theetjes ook al? En welke vind je het lekkerste?

Deel dit artikel
Back to top