Nagel & Handen

Tom Ford nagellak lente collectie 2012 - Silver smoke, Burned Topaz & Burnished red

Confession....ik ga jullie vandaag nagellakjes laten zien die je eigenlijk alleen maar kunt kopen in het buitenland, zelfs online is er eigenlijk niet aan te komen. Maar omdat het hier gaat om nagellakjes van Tom Ford vond ik toch dat ik een uitzondering moest maken, tenslotte gaan jullie vast ook weleens op reis naar Londen, Parijs of New York? Ik heb drie van de vier nagellakken uit de Tom Ford Beauty Spring collectie vorige week bij Selfridges gekocht (mijn allereerste Tom Ford nagellakjes, joepie!!) en die wil ik vandaag even aan jullie laten zien. Kijken jullie toch nog even mee?


De Spring collectie van Tom Ford Beauty is niet bepaald een typische lente make-up collectie, geen pasteltinten (dat is zo niet Tom Ford), maar zelfs geen sprekende kleuren, nee...het gaat allemaal om het krijgen van een zwoele, smokey, sultry glans op ogen, gezicht, lippen en nagels. Ik heb behalve de nagellakjes ook de prachtige Cream Color for eyes en de wonderschone Savage blush gekocht, wellicht zien jullie die binnenkort ook nog even voorbij komen. Maar laten we beginnen met de nagellakken, alledrie komen ze uit de Spring collectie.

Tom Ford Silver smoke - metallic taupe met een gouden ondertoon, ik dacht dat het een dupe was van Chanel Quartz, maar dat is het niet


Tom Ford Burnt Topaz - prachtige kleur bruin/brons met fijne gouden shimmer, heel warm


Tom Ford Burnished rouge - heel donkerrood met fijne gouden shimmers, heel chique en zeker geen "kerstkleurtje"

Inmiddels heb ik de lakjes getest, al moet ik eerlijk zeggen dat ik ze natuurlijk nog geen dagen heb gedragen, de houdbaarheid en dekking verdient in elk geval een dikke voldoende. De lakjes dekken allemaal al in één laagje en zijn prettig om aan te brengen, het kwastje is niet extreem dik maar ook niet dun, eigenlijk perfect. Maar dat verbaast mij eigenlijk niets...Tom Ford is tenslotte een perfectionist pur sang!
De nagellakken van Tom Ford Beauty kosten GBP 25,00 per stuk (dat is ongeveer EUR 30,60 per stuk, behoorlijk aan de prijs dus) en zijn niet in Nederland of in België te koop. Maar...in de herfst komen er wellicht wel enkele nagellakjes naar Parfuma, een van mijn favoriete Belgische beauty(web)shops, daarover snel meer!

Heb de mede-fans van Tom Ford inmiddels ook zijn make-up lijn getest? Wat vinden jullie ervan?

Deel dit artikel
Back to top