Nieuws

Summertime de Chanel - NL release 4 mei 2012

Zoals ieder jaar zal ook Chanel ons blij maken met een speciale zomer make-up collectie die op 4 mei 2012 in de winkels te vinden zal zijn. Met de Summertime de Chanel collectie kunnen we ons hullen in natuurlijke, glanzende tinten die ons nog het meest doen denken aan de kleur van een warm zandstrand en de kleuren van de ondergaande zon. Niet al te extreem, maar wel weer bijzonder mooi en natuurlijk worden wij er weer hebberig van, kijken jullie mee?

CHANEL - Solve SUNDSBO

Ieder jaar moet ik weer een nieuwe Soleil Tan de Chanel aan mijn verzameling toevoegen, de subtiele bronzer/highlighter met vijf verschillende kleuren, besprenkeld met goud, geven altijd een mooie, zonnige gloed aan mijn make-up. Vorig jaar heb ik de versie van de roze tinten gekozen, zal het dit keer de perzikkleurige worden? 
De oogmake-up staat niet centraal in deze collectie, maar met het mooie bruine oogpotlood en de perzikkleurige kohlpotlood kan ik natuurlijk wel, mijn zo geliefde, natuurlijke smokey eyes maken! Combineer die met een vleugje bronspoeder op mijn wangen en een oranje lipgloss, I''m ready to go!

Summertime de Chanel bestaat uit de volgende producten, de meeste zijn limited edtions, maar niet alle producten:

SOLEIL TAN DE CHANEL – HARMONIE POUDRE DE SOLEIL Sable beige & Sable rose (Limited edition) EUR 50,00


OMBRES CONTRASTE DUO Sable – Emouvant EUR 37,00

LE CRAYON YEUX EUR 20,50 Brun intense EUR 20,50  & LE CRAYON KHÔL EUR 20,50 Pêche cuivrée (beide limited edition)

ROUGE COCO SHINE EUR 29,50 Empreinte & En Vogue (limited edition) EUR 29,50

LEVRES SCINTILLANTES Sirocco & Calypso (limited edition) EUR 25,50

LE VERNIS Holiday, Island (limited edition) & Delight (limited edition) EUR 22,50

Natuurlijke, zandkleurige tinten met een oranje uitblinker in de vorm van een lipgloss, lipstick of nagellak....een beetje kleur moet je natuurlijk wel hebben in de zomer. Toch combineren de rustige tinten wel weer erg goed met de kleurrijke mode van momenteel, als je al een kobaltblauwe broek, turquoise jurkje of koraalkleurige tuniek aanhebt, dan mag de make-up best wat rustiger natuurlijk.

De Summertime de Chanel collectie zal vanaf 4 mei 2012 te koop zijn bij diverse Chanel makeup verkooppunten zoals Parfumerie Douglas, ICI Paris XL, De Bijenkorf en diverse luxe parfumerieën. Zoals je hebt kunnen zien zijn sommige producten slechts tijdelijk verkrijgbaar.

Omdat ik weet dat jullie er blij van worden, hieronder nog wat prachtige foto''s van Chanel.
Wat vinden jullie van deze zomerse Chanel collectie? Schrijf je nog iets bij op jouw wishlistje?

Deel dit artikel
Back to top