Nagel & Handen

KOH Sexy! collectie swatches

We zijn een beetje laat met het laten zien van swatches van de KOH Sexy! collectie, maar beter laat dan nooit natuurlijk! De heren van postNL hadden de nagellakjes volgens mij stiekem mee naar huis genomen en op miraculeuze wijze kwamen ze toch weer boven water. Gelukkig maar, want nu kunnen we je de leuke, kleurrijke nagellakjes toch nog goed laten zien? Kijken jullie mee?

De KOH Sexy! collectie bestaat uit 6 pittige kleurtjes, allemaal wel lekker fris van toon, maar dan wel met een beetje spice! De collectie laat zich in twee delen verdelen, er zijn 3 nagellakjes met een behoorlijke shimmer en 3 nagellakjes met een licht metallic glans. Ik weet het....het is weer in, die metallic glans, maar ik moet er nog wel een beetje aan wennen hoor! Ook op de lippen is het soms wel even lastig....toch maar doorzetten!

KOH Tease, KOH Sensual en KOH Pleasure
KOH Daring, KOH Flirt en KOH Seduce
Ik weet eigenlijk niet zo goed of ik de namen echt goed gevonden vind, een lichtroze nagellakje Daring (gedurfd) noemen en een vampy-rode Flirt? En de combinatie mintgroen met glitters vind ik ook niet echt "Sensual"! Ach, het maakt voor de nagellakjes natuurlijk niet heel erg uit, maar bij het zien van de kleurnamen had ik persoonlijk andere tinten verwacht. Goed, genoeg gemopper, op naar de swatches van de lakjes! Ik heb ze allemaal in twee laagjes aangebracht, zonder topcoat.


KOH Tease (273)


KOH Sensual (274)


KOH Pleasure (275)


KOH Darling (276)


KOH Flirt (277)


KOH Seduce (278)
De KOH nagellakjes brengen prettig aan, mede door de lange, slanke dop die aan het kwastje zit. De dekking is echt prima, twee laagjes soms niet eens nodig, maar ik breng liever twee wat dunnere laagjes aan dan één dikkere. De droogtijd van de KOH lakjes is heel kort en door de toegevoegd topaas wordt de nagellak goed hard, zelfs zonder topcoat. Natuurlijk draag ik die er wel overheen, maar als je het een keertje vergaat, dan kun je toch wel een paar dagen plezier hebben van de KOH Sexy lakjes!

De lakjes van de KOH Sexy! collectie liggen nu in de winkels, je kunt ze ook vinden in de online shop van de Bijenkorf en ze kosten EUR 14,95 per stuk

Ben jij ook fan van KOH nagellakjes? Welke kleur is jouw favoriet? Binnenkort vinden jullie hier ook de swatches van de nieuwe KOH Elements collectie, dit keer wel op tijd!
Deel dit artikel
Back to top