Reviews

Sans Soucis Magnolia Passion make-up zomercollectie - review & swatches

Wanneer je de mooie Magnolia Passion collectie van Sans Soucis bekijkt is een ding al snel duidelijk: De kleuren die je terugvindt in deze collectie zijn hot, trendy en passen fantastisch in het zomerbeeld van 2012.

Of je nu houdt van warm koraal, koel fuchsia of prachtige magnolianuances, dat maakt eigenlijk niet zo heel veel uit, want Sans Soucis heeft al deze mooie zomerse tinten in een collectie gestopt. Deze zomer staat wat dit interessante merk betreft vooral voor een subtiele oogmake-up, felgekleurde lippen en kleurige nagels.
 
De Sans Soucis Perfect Lips Every Day (EUR 15,00) in de kleuren Pink Fuchsia en Intense Coral passen bij het ultieme zomergevoel. Deze lipsticks hebben een heerlijke, zachte smeltende textuur en daarnaast  - ook niet geheel onbelangrijk -  zijn ze enorm goed gepigmenteerd en hebben een subtiele glans. Mijn favoriet is Pink Fuchsia! De kleur is zo intens en heeft een geweldige houdbaarheid. De kleur heeft een blauwe ondertoon en staat eigenlijk iedereen!
Met de Lip Gloss Briljant Shine Every Day (EUR 12,95) van Sans Soucis geef jij jouw lippen een subtiel tintje. De lipgloss heeft een glazuurachtige textuur die de lippen voller lijken en tovert een mooi glansje op jouw lippen. De Pink Magnolia variant heeft een shimmer finish en de Soft Coral een creme finish met een zeer subtiele microglitter.

Deze zomer is het helemaal hot om de kleur van jouw nagels te combineren met de kleur die je op jouw lippen draagt. De Magnolia Passion collectie bevat twee Natural Colors Nail Enamel Perfect nagellakken (Pink Fuchsia en Intense Coral - EUR 11,25) die jouw nagels in zomerse sferen brengen. De lakjes hebben een fijne, compacte brush en geven een prima dekking in twee laagjes. Ik zou eigenlijk niet kunnen kiezen welke kleur mijn voorkeur heeft, ze zijn allebei prachtig.

V.l.n.r. Pink Fuchsia en Intense Coral lipsticks, Pink Magnolia en Soft Coral lipgloss

De Magnolia Passion collectie van Sans Soucis is vanaf heden verkrijgbaar. Kun jij niet wachten een van de mooie nagellakjes te scoren, of ben je net zo als ik een klein beetje verliefd op de Pink Fuchsia lipstick? Neem dan voor verkooppunten even een kijkje op www.beautyservice.com of bel met  +31 (0)43 363 30 42, Sans Soucis koop je vooral bij professionele salons en schoonheidsspecialistes.

Deel dit artikel
Back to top