Nieuws

Philosophy internationaal bloggersevent met Louise Roe

Het kan jullie bijna niet ontgaan zijn, vorige week ben ik twee dagen op pad geweest met Philosophy. Samen met 4 andere bloggers uit Nederland en België werd ik op woensdagmiddag verwacht in The Shoreditch House voor een meet & greet met Louise Roe, die het event presenteerde. We verwachten een druk bezocht internationaal event, maar wat bleek, er was 1,5 uur speciaal gereserveerd voor onze groep. Er was dus heel veel tijd om naar Louise te luisteren en met haar te spreken, erg leuk & inspirerend! Lezen jullie mee?


Als Philosophy fan van het eerste uur (al fan sinds 2005) ken ik de producten van Philosophy al best goed, Purity made simple staat eigenlijk standaard in mijn badkamer, samen met de Pure Grace parfum en de Cinnamon buns showergel. Ik vind het lastig de speciale Halloween en Christmas goodies te weerstaan en dus worden die ook verschillende malen per jaar overgevlogen uit de USA. Je kunt je voorstellen dat ik dus erg blij was om te horen dat Philosophy in Nederland beter te krijgen zou zijn en dat het assortiment zou worden vergroot.


 Maar goed...het event! Dat was in één woord inspirerend! In de prachtige Loft van The Shoreditch House (een fabriek omgebouwd tot creatieve ruimtes zoals fotostudio''s etc.) waren er kosten nog moeite bespaard om het ultieme Philosophy gevoel aan ons over te brengen. Prachtige sloophouten meubels, vintage kaptafel en bad (tot over de rand gevuld met bath & showergels), kasten vol met de mooiste parfums en jawel...Louise Roe in een prachtige, spierwitte ruimte met op de vloer de steekwoorden van Philosophy. 

Professioneel als Louise is (je kunt zien dat ze een goede presentatrice is) stak ze direct van wal en presenteerde ze samen een lieve man van Philosophy (wiens naam mij even ontschoten is, sorry) ons de bekendste producten. Natuurlijk begint de ideale Philosophy gezichtsverzorging met een goede reiniging, Purity made simple is dan de reiniger, zeker als je houdt van een alleskunner ben je aan het juiste adres. Deze reiniger verwijdert make-up (alle, ook hardnekkige waterproofmascara en dikke lagen foundation), reinigt de huid goed en tonifieert deze (je hoeft geen toner meer te gebruiken). Na het reinigen voelt de huid schoon en fris aan, zonder droog aan te voelen maar ook zonder een vettig gevoel, ondanks de oliën die er in de cleanser te vinden zijn.

Na het reinigen is het 1 keer per week aan te raden om een "at home" peeling te doen en dat gaat prima met de Microdelivery peel kit van Philosophy, een bijzonder 2 stappen peeling systeem dat het mogelijk maakt een "professionele peeling" thuis te doen. Binnenkort zal ik de kit uitgebreid in een review laten zien, het is lastig dit even kort uit te leggen, maar het effect is amazing!

Na de reiniging en de peeling is het natuurlijk tijd om de huid te hydrateren, daarvoor gebruik je bij Philosophy hun Hope in a jar moisturizer. Deze lichte, luchtige moisturizer heeft een heel aparte textuur, bijna mousse-achtig, hierdoor dringt de moisturizer diep in de huid door en laat geen vettig laagje achter. Dit is het favoriete product van Louise, ze vertelde dat er heel wat potten doorheen gaan, zeker omdat ze Hope in a jar zowel ''s ochtends als ''s avonds gebruikt. Haar tip voor als je een lange vliegreis maakt : neem een pot Hope in a jar mee, zorg dat je voordat je opstijgt de huid lekker insmeert, gebruik net zoveel product als je wilt, totdat je het gevoel hebt dat de huid "vol" is! Zelfs na een vermoeiende vliegreis stap je fris en fruitig uit het vliegtuig.


Na deze stappen is het eventueel tijd voor een aanvullende verzorging, zo kun je de routine natuurlijk uitbreiden met een serum, een oogcreme, een serum dat pigmentvlekjes doet verdwijnen of een geweldige retinol nachtverzorging met de naam "help me". Zo kun je een gezichtsverzorgingsroutine samenstellen die perfect past bij jouw huidtype en/of huidproblemen. En Philosophy heeft producten voor elke leeftijd, voor man en vrouw! 


Uiteraard was er nog heel veel meer te ontdekken in de Philosophy loft en dan heb ik het niet alleen over de snoeperige douchegels, maar zeker ook over de heerlijke La Duree cupcakes, de echte Engelse sandwiches (heerlijk vooral die met garnalen), lekkere margarita''s, mimosa''s en meer heerlijks! Moesten we dat echt allemaal opeten? Dat ging nooit lukken natuurlijk, zelfs niet met onze eetlust! Gelukkig zouden er na ons nog meer (Engelse) bloggers naar de loft komen, ik had al bijna een doggy bag gevraagd.En omdat het er zo leuk was, nog wat foto''s van de loft, met oog voor alle details, daar zijn vakmensen aan het werk geweest, kunnen die ook niet mijn beauty kantoor komen inrichten? Ik heb voor de zekerheid maar alvast de hele pot Philosophy buttons meegenomen, zijn ze niet cute? En wat zag Louise er prachtig uit, wat wil je ook met zo''n petite lijfje! Een pencil skirt, kashmier lichtroze truitje en Louis Vuitton pumps met metalen teen, het stond haar erg goed. Ze droeg ook een geweldige dusty roze nagellak, ik heb nog even gevraagd welke kleur het was, maar het was een merk dat wij niet kennen, Jessica (?) en ze droeg gelnagels.
v.l.n.r. Renée (NSMBL.nl), Jacky(Misslipgloss.nl), Daphne, Kim (it-girl.be), me en Sabina (poppypink.nl)
Aan het einde van het event moesten we natuurlijk allemaal nog even op de foto, zowel met Louise, als met de collega bloggers, zo leuk! Op de foto hierboven zie je in ons midden Daphne, de PR manager van Philosophy, dankzij haar kon Beautyscene bij dit event zijn en daar waren we erg blij mee, het was een avontuur! Dank je wel, lieve Daphne en alle Philosophy collega''s!

En willen jullie nog iets grappigs zien? Dan moet je dit filmpje bekijken, eerst zie je nog een impressie van het event, een kort stukje van Louise en daarna mij....improviserend proberen te vertellen "wat mijn filosofie is" van joy & hope. Tjonge....wat een originele en hoogstaande antwoorden heb ik gegeven!

Binnenkort zullen jullie natuurlijk een aantal reviews kunnen lezen van Philosophy producten en er komt ook een fijne winactie aan, hou ons dus in de gaten! Philosophy is te koop bij verschillende filialen van ICI Paris XL, hun webshop en de winkels van Skins.nl
Deel dit artikel
Back to top