Algemeen

Jericho: Dode zee verzorgingsproducten

Dode zee verzorgingsproducten hebben een gezonde op lichaam en geest door hun samenstelling; vol krachtige mineralen en sporenelementen. Jericho heeft deze natuurlijke kracht gebundeld in een serie moderne cosmetica producten van hoge kwaliteit en introduceert parabeenvrije verzorging. Jericho onderscheidt zich van andere Dode Zee merken met het “Good Quality Mark for Dead Sea Products”. Een kwaliteitswaarmerk toegekend voor hoge kwaliteit en gebruik van gecertificeerde Dode Zee ingrediënten. Jericho is opgenomen in de Cosmetica gids van de Nederlandse Stichting Proefdiervrij. Jericho ontwikkelt in eigen laboratoria hun nieuwe innovatieve producten. De producten zijn dierproefvrij. De basis vormen Dode Zee zouten en modder, gecombineerd met planten- en fruitextracten en natuurlijke oliën. De serie bestaat uit verzorgingsproducten voor gezicht, lichaam en haar. Daarnaast is er een serie voor de probleemhuid & haar en een aparte serie voor mannen.

Het assortiment van Jericho:

In de serie gezichtsverzorging zijn er diverse producten voor alle huidtypen; crème, cleanser, toner, maskers, fijne zoutscrub, zonneproducten, enz. Er is een aparte serie voor de rijpere huid: Jericho Premium. Een combinatie van Dode Zee mineralen en anti-age ingrediënten. “Bad & Lichaam” bestaat uit scrubzouten met olie, pure Dode Zee modder, modder met olie, bad & douche gels, massageolie, enz.De haarverzorgingsproducten zijn diverse shampoos, haarmaskers en balsam. De ‘behandel serie’ geeft per huid of haarprobleem een aantal producten voor specifieke aanpak van acne, psoriasis, eczeem, ernstige roos, diabeteshuid of de extreem droge huid. De Dr. Kremer serie is speciaal ontwikkelt en wetenschappelijk onderbouwt, voor de aanpak van de probleemhuid. Tot slot is er nog een speciale mannenlijn die bestaat uit 4 producten: Hair & Body shampoo, Aftershave Balm, Facial Scrub en Anti rimpel crème.

Je kunt de producten van Jericho onder andere vinden in de webshop van Zayna (importeur van Jericho voor de Nederlandse en Belgische markt). Ik heb zelf een aantal artikelen ontvangen om te reviewen. Dus binnenkort kunnen jullie een uitgebreid artikel van mij verwachten van de producten van jericho. Ik ben zelf ook erg benieuwd! De verzendkosten zijn zeer betaalbaar en binnen Nederland wordt verzonden met TNT, dit betekend dat je het pakketje meestal de volgende dag al in huis hebt. Overigens kun je profiteren van GRATIS verzending bij een bestelwaarde vanaf € 60,00 Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top