Algemeen

Boútriba zomer Buzz!

Zomer! Dat betekent zwemmen, zon en vakantie. Heerlijk, maar ook… zee, chloor en strand, wat een aanslag is op het haar van je kind. Resultaat aan het eind van de zomer: een onhandelbare bos droog haar waar je weinig mee kunt beginnen. Daarom heeft Boútriba een fijne anti-klit spray ontwikkeld die helpt om het haar makkelijk doorkambaar te maken én tegelijkertijd te verzorgen. Het geheim is dat er zo veel vitaminen en mineralen in zitten. Een soort vitaminebommetje voor je haar. De essentiële mandarijn-olie maakt je vrolijk en zorgt bovendien voor een heerlijke, zachte geur. Fun in the Sun met Galam anti-klit spray! De Galam Hair detangler - € 8,00 - Inhoud 150 ml Boútriba zegt:

Schud deze spray even voor gebruik. Nadat je je haar gewassen hebt met bijvoorbeeld de geysir shampoo spray je wat galam hair detangler in je nog natte haren. Je haar is dan makkelijk te kammen, heerlijk zacht en glanst ook nog eens prachtig door het tomaten extract. Op droog haar kun je deze anti-klit spray ook gebruiken.

Leuk om te weten: Deze zomer organiseren de Boútriba experts diverse workshops. Voor Open Workshops kan iedereen zich aanmelden en deelname is gratis. Thema Workshops zijn bijeenkomsten waar de Boútriba experts vanuit hun professie inhoudelijke informatie geven en je vaardigheden leren. Van “Workshop voetjes masseren” tot “Leer je kind nog beter kennen” (Aan deze workshops zijn kosten verbonden). Kijk hier voor meer informatie Boútriba heeft een eigen webshop waar je heel gemakkelijk kunt bestellen. De verzendkosten zijn € 5,00 voor directe bestellingen binnen Nederland. Voor bestellingen boven € 50,00 binnen Nederland hoef je geen verzendkosten te betalen. Dit merk is te koop in diverse winkels waaronder Skins die je hier kunt bekijken. Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top