Algemeen

Sean John Unforgivable Eau fraiche Man & Woman

P.Diddy a.k.a. Sean Combs timmert de laatste jaren hard aan de weg om één van de succesvolste mode-ontwerpers in Amerika te worden onder de naam Sean John. Maar hij ontwerpt niet alleen mode, hij begeeft zich ook al enige tijd op de parfummarkt. Deze zomer heeft hij zijn Unforgivable parfums voor dames en heren in een fris, zomers jasje uitgebracht, lees snel verder... Natuurlijk hebben de orginele Unforgivable geuren als basis gediend voor deze lichtere zomerversie''s, maar het zijn wel heel andere geuren geworden, die perfect zijn voor al de feestjes waar je deze zomer naar toe gaat! De Eau fraiche voor zowel de man als de vrouw zijn uitgebracht in een gelimiteerde editie, sla dus vooral snel in als je deze geur lekker vind! Ik vind de damesgeur in elk geval heerlijk, een supersensueel parfum met toch een tikje frisheid waardoor het niet too much is op een warme zomeravond! Unforgivable Eau Fraiche 125 ml EUR 50,00 Fris akkoord door de topnoten: een heldere, natte citrusmelange van Siciliaanse citroen, Italiaanse bergamot, Marokkaanse mandarijn, pompelmoes, jeneverbes en een sprankelend champagneakkoord. Fantastisch akkoord door de hartnoten: fris, mannelijk & Mediterraans door Toscaans basilicum, Florentijnse iris, salie en lavendel. Sexy akkoord door de basisnoten: fris zeemos, Australisch sandelhout, amber en tonkaboon.

Unforgivable Woman Eau Fraiche 125 ml EUR 54,00

Onschuld door de basisnoten : frisse citrus en bloemige noten en en zachte samensmelting van bergamot, sinaasappel, neroli, zwarte bes, pompelmoes, appel, komkommer, piña colada en oranjebloesem geven de geur een verfijnd karakter. Verleiding door de hartnoten: het ultieme afrodisiacum, sensueel en vrouwelijk dankzij de melange van jasmijn, viooltje, meiklokje, fresia en cyclamen. Warmte door de basisnoten:een uiterst rijke melange van amber, Coco de Mer palmbomen van de Seychellen, vanilletranen en tonkabonen brengt pittige en rijke texturen. De houtnoten van cederhout, sandelhout en eikenmos worden gecombineerd met de verleidelijke noten van patchoeli, vetiver en iris.

Ik ben in elk geval fan!! De fles is wel een beetje onhandig, want hij is vrij groot en vierkant, daardoor ligt hij niet zo heel makkelijk in de (vrouwen)hand. Maar dat is maar een kleinigheidje, het ontwerp van de fles straalt natuurlijk wel klasse en eenvoud uit. Snel gaan snuffelen bij Douglas of ICI Paris XL dus!

Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top