Algemeen

Estee Lauder Fuchsia now make-up collectie

Het Amerikaanse merk Estée Lauder is wel een van de mooiste cosmetica merken die er zijn, kwalitatief heel hoogstaand en daarnaast ook nog eens heel mooi om te gebruiken.

Uiteraard hebben zij deze lente ook weer een hele mooie make-up collectie uitgebracht, de Fuchsia Now collectie, lees en kijk verder voor meer foto''s en informatie.... De lente collectie is gebaseerd op de modeshow van lente 2009, waarbij de make-up looks neutraal van kleur waren gecombineerd met fuchsia- en bessentinten. Het uitgangspunt van deze collectie is om een vrouwelijke, verleidelijke look te geven die zowel fris is als wat uitdagend door het gebruik van de fuchsia kleuren! De wangen krijgen een mooie shimmer, die neutraal van kleur blijft maar toch je gezicht laat stralen. De lippen krijgen wat meer accent in deze collectie door de prachtige fuchsia lippen en vergeet daarbij ook de nagels niet!

De collectie is verdeeld in 2 delen, de Look Berry en de Look Nude..... Look Berry, de warme intense look, bestaat uit:

 • Signature Eyeshadow Duo (limited edition) – Indigo €28,00
 • Automatic Eye Pencil Duo – Jet Black €25,00
 • Signature Lipstick (limited edition) – Mayfair Mauve €20,50
 • Signature Lipstick – Rich Berry €20,50
 • Pure Color Gloss – Fresh Berry €20,00
 • Pure Color Nail Lacquer – Fuchsia €18,00

Look Nude, de warme natuurlijke look, bestaat uit:

 • Signature Eyeshadow Duo (limited edition) – Aubergine €28,00
 • Automatic Eye Pencil Duo (limited edition) – Walnut Brown €25,00
 • Signature Lipstick (limited edition) – Perfect Nude €20,50
 • Signature Lipstick (limited edition) – Earthen Nude €20,50
 • Pure Color Gloss (limited edition) – Honey Flower €20,00
 • Pure Color Nail Lacquer (limited edition) – Honey Flower €18,50

Dit klinkt natuurlijk allemaal erg mooi, ik ga aankomende week maar eens goed neuzen bij de Estée Lauder counter in de Bijenkorf en dan gaat mijn oog waarschijnlijk vallen op de Fleur de Lys Shimmer powder, die ziet er echt heel mooi uit! Hier de omschrijving die gegeven wordt bij de powder:

De bloempatronen van de lente komen schitterend terug in de gestileerde Fleur de Lys Shimmer Powder (limited edition); een modern palet in de vorm van een Franse lelie, waarin frisroze tinten worden gecombineerd met zachte neutrale tonen. De luxueuze en zijdeachtige formule van het poeder zorgt voor een stralende en transparante subtiele kleur, die de huid fris en intens laat glanzen. Fleur de Lys Shimmer Powder, het perfecte poeder voor iedere teint, laat zich egaal aanbrengen en kan zowel op zichzelf als op make-up worden gedragen. Op het gezicht en in hals en decolleté geeft de Fleur de Lys een natuurlijke en intense straling die de winterkou definitief verdrijft.

Dit ziet er toch prachtig uit of niet? Deze powder kost EUR 39,00 en is ook gelimiteerd, wees er dus snel bij als je deze wilt kopen! Ga dus binnenkort eens een kijkje nemen bij een counter of bekijk de collectie bij Douglas of ICI Paris XL! Let er wel op dat een flink deel van deze collectie gelimiteerd is, dus op=op! Tegelijkertijd met deze collectie is ook de beroemde vibrerende mascara uitgekomen, de Turbolash, daar heb ik een review over geschreven en die vind je hier.

Deel dit artikel
Back to top