Algemeen

Lacoste Challenge - tip van mijn zoontje!

Afgelopen week zag mijn zoontje een reclamespot op televisie van de nieuwe herengeur van Lacoste, Challenge. Nu zul je denken, dat is toch niet bijzonders?? Op zich misschien niet, maar voor hem was het wel bijzonder want één van zijn favoriete acteurs, Hayden Christensen is het gezicht van deze lekkere, nieuwe geur. Natuurlijk moesten we de geur toen wel even gaan uittesten.....gelukkig had ik deze pas binnengekregen! Lees snel verder... Hayden Christensen is misschien niet zo erg bekend bij sommige, maar Star Wars fans kennen hem vast wel, hij speelde in Star wars deel 2 & 3 de rol van Anakin Skywalker. En aangezien mijn Sem een superfan is van Star Wars, herkende hij hem direct in het reclamespotje, ondanks dat hij toch wel wat ouder is geworden.

De geur is een heerlijke frisse en krachtige geur, bedoeld voor de hippe, dynamische urban man van nu. De topnoten van de geur (in Lacoste termen : de service) zijn sinaasappel, citroen en een tikje lavendel en gember. Het hart van de geur (de volley) bestaat uit palissanderhout dat eigenlijk altijd in damesgeuren wordt gebruikt, het geeft een modern tintje aan de geur. De basisnoten van de geur (de baseline)  zijn teakhout & ebbenhout, iets klassiekere ingrediënten die de geur toch een klassieke uitstraling geeft.

Het ontwerp van de fles geïnspireerd door de oprichter van het merk René Lacoste, een bekende Franse tennisspeler. Hij omwikkelde de handvaten van zijn tennisrackets altijd met rollen tape die hij meenam uit de USA om zijn grip te verbeteren. De fles doet zeker ook denken aan het handvat van een tennisracket, ook de kleurstelling van heldergeel en zwart doet erg denken aan de tenniswereld met zijn gele ballen en zwarte racketgrepen. En natuurlijk mag de krokodil niet ontbreken! Het is in elk geval de favoriete geur van Sem geworden en hij vraagt iedere dag of ik het even bij hem op wil spuiten, hij ruikt dus heerlijk! En natuurlijk is zijn enthousiasme ook overgeslagen op papa, die spuit er ook vrolijk op los de laatste dagen! Oh ja, Sem is nog maar 5 maar deze geur is ook goed geschikt voor "grotere jongens"! Voor degene die niet weten hoe mijn zoontje eruit ziet, hieronder even een foto van hem, de foto komt uit de brochure van Voorwinden Modemall, een grote en mooie winkelketen bij ons uit de buurt waar hij model voor is!

Lacoste Challenge vind je vanaf 1 juli in de winkels, hieronder vind je het totale assortiment met daarachter de adviesprijzen:

  • eau de toilette 50 ml EUR 40,00
  • eau de toilette 75 ml EUR 50,00
  • eau de toilette 100 ml EUR 60,00
  • after shave lotion 75 ml EUR 40,00
  • after shave lotion 90 ml EUR 50,00
  • after shave balm 75 ml EUR 35,00
  • deodorant stick 75 ml EUR 22,00
  • deodorant spray 150 ml EUR 22,00
  • douchegel 150 ml EUR 22,00

Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top