Algemeen

China Glaze - The Wizard of Ooh Ahz

China Glaze brengt komend voorjaar 2010 een nieuwe collectie uit die wel heel bijzonder is. Deze keer is het een collectie die al eens eerder in zijn geheel is uitgebracht, maar dan al jaren geleden! De collectie genaamd The Wizard of Ooh Ahz is in het verleden een van de meest succesvolle collecties geweest, dus er zijn heel wat fans die niet kunnen wachten om een nieuw en vers lakjes aan te schaffen van hun favoriete collectie! Lees en kijk snel verder..... De eerste keer dat deze collectie werd uitgebracht zag de promopic er als volgt uit:

Inmiddels zijn we heel wat jaartjes verder en hebben de makers van China Glaze de lakjes in een nieuw (en hipper!) promotie jasje gestoken:

De kleuren van deze collectie zijn de volgende: - C-c-courage - 512 - Cowardly Lyin'' - 508 - Dorothy Who? - 511 - Good Witch? - 509 - Ruby Pumps - 510 - The Tin Man - 507 Voor de kenners van de China Glaze nagellakjes: De Ruby Pumps is afgelopen jaar ook al eens terug gebracht in de Kerst collectie van 2008. Ik heb deze nagellak zelf ook in huis en zal binnenkort even een NOTD maken ter herinnering. Zoals gezegd moeten we nog even geduld hebben voor deze nagellakjes, want ze worden pas uitgebracht in het voorjaar van 2010. Gelukkig kunnen we ons tot die tijd gerust vermaken met alle andere mooie collecties die we nog kunnen verwachten! Ook op het forum word er al gesproken over deze China Glaze collectie. Wil je meepraten? Neem dan even een kijkje op het forum! Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top