Nieuws

Essie Loves Diamonds by Judith Ripka

Het gaat momenteen wel erg snel in de nagellak wereld! De ene scoop is nog geen paar dagen oud, en de volgende dient zich alweer aan. Zojuist ontvingen wij een berichtje dat ESSIE wederom een nieuwe collectie gaat uitbrengen! Deze collectie draagt de naam van een juwelen ontwerpster genaamd Judith Ripka.  Lees snel verder......   De collectie zal bestaan uit drie nagellakken waarvan de bestaande formule is samengevoegd met diamond poeder. De zeer gelimiteerde collectie zal bestaan uit slechts 30.000 exemplaren!

 Er is meer over deze bijzondere collectie te vertellen! Het is namelijk zo dat drie van de 30.000 flesjes een unieke verrassing bezitten. Die flesjes bevatten namelijk een diamond, een emerald en een sapphire. Hieronder vind je de namen van de kleuren:

  • Put a Ripka Ring on It (blush pink)
  • Heart My JR Jewels (dark burgundy)
  • Queen of Hearts (true red)

De nagellakjes van de ESSIE Loves Diamonds by Judith Ripka Nail Polish collectie gaan $15.00 kosten en zullen vanaf begin augustus te koop zijn bij oa. ESSIE.com, ULTA Beauty en Judithripka.com Momenteel is er nog geen informatie beschikbaar of deze collectie ook in Nedeland zal arriveren maar daar gaan wij uiteraard voor je achteraan! Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top