Blogs & Editorial

Top 3 lichaamverzorgings-producten LB redactie

Een poosje geleden hebben de meiden van de LB redactie jullie allemaal laten zien wat onze favoriete make up items waren. Dit concept vonden wij zelf erg leuk, en we hebben er een heleboel leuke reacties op gekregen. Deze keer nemen we jullie mee langs onze favoriete lichaamsverzorgingproducten. Wil je lezen waar wij echt niet zonder kunnen? Lees dan snel even verder! Favorieten van Wenvers: Lush The Comforter showergel: Helaas een product dat pas een aantal malen uit is gebracht. De geur van de bekende bbs (Bubble Bar Slice) maar dan in een showergel. Heerlijk fris/zoet. Echt de geur van cassis! Ik heb nog 1 fles in mijn secret stash, hopelijk word hij snel weer een keertje gemaakt tijdens een forum party!

B Never Lady Boy Lemon Melt

: Heerlijke douchegel in de geur van verse citroentjes. Een van de weinige shower/bad producten die mij binnen een paar seconden wakker maakt. Fantastische geur en maakt mijn huid zachter dan zacht. Leuk detail: Op de bodem van het potje zit een schijfje echte citroen! Te leuk!

Lush Aqua Mirabilis

: Dit scrub blok zorgt voor de zachtste billen en benen ooit! De geur is ongelooflijk lekker, koekjes! Je kunt het blok onder de douche gebruiken en lekker op een natte huid in masseren. Scrubje is precies goed, niet te hard en zeker niet te zacht. Achteraf laat het een lekker laagje achter waardoor je ook geen bodylotion meer hoeft te gebruiken, dus eigelijk twee in een. Ik heb altijd een blok op voorraad. Lees hier de review die Debbie schreef!

 

Favorieten van Menie: Warm Amber body butter : Deze heerlijke body butter is van de Body Shop en mijn ultieme verwennerij wat betreft lichaamsverzorging (helaas alleen tijdens de wintermaanden te koop). Vooral in de winter gebruik ik deze. Geweldige warme, knusse geur en heel goed tegen een droge huid.

Dove Silk Glow body lotion

: Trekt lekker snel in, neutraal van geur en super leuk door de gouden glinstertjes! Extra leuk met de zomerzon op je huid. Lees hier mijn review!

Sephora body lotion Musk Almond

: Lekker dun, smeert goed uit en ruikt heerlijk! Wat wil je nog meer?

Favorieten van Lushious Babe

La Mer The Body Refiner : een heerlijke, frisse bodyscrub met fijngemalen diamant. Een echt luxe product dat mijn huid lekker zacht maakt en goed voedt zonder een vettig laagje achter te laten. De geur is fris maar wel neutraal, goed te combineren dus met andere producten. Binnenkort een uitgebreide review!

Bliss Body Butter : geweldige, voedende body butter die echt de allerdroogste plekjes laten verdwijnen. Favoriet is de Naked body butter die zo goed als geurloos is, maar toch lekker ruikt!? De Vanilla Bergamot is wat meer aanwezig, maar o zo lekker en de Lemon Sage is fris en fruitig, alle 3 voeden ze perfect! Wel een redelijke dikke body butter, maar hij trekt supersnel in en laat geen vette laag achter, echt perfect spul! :D

The Secret Garden Foot Smoothie : een hele fijne, scrub speciaal bedoeld voor voeten. De geur is fris en een tikje minty, er zitten wat grovere scrubdeeltjes in doordat Serena er gemalen puimsteen aan toe heeft gevoegd, perfect voor het verwijderen van eelt! Mijn voeten zijn heerlijk zacht en wat ook fijn is, de scrub is niet olie-achtig dus heb je geen last van "slippery feet". Hier is goed over nagedacht...helaas is de scrub momenteel op in de webshop van The Secret Garden, maar mail Serena er gewoon even over en zij maakt vast binnenkort weer een nieuwe batch!

Favorieten van Bo Hawaiian Tropic Lime Coolada Body Butter : Een heerlijke bodylotion! Hij ruikt erg naar creme, maar toch ook wel weer een beetje naar Limoen. Je huid gaat er erg mooi naar glanzen en het maakt je huid ook ietsje bruiner. De pot ziet er ook gezellig uit en de creme heeft een lichtgroene kleur. In 1 woord gewoon een heerlijke creme!   Bourjois Fris als water douchegel : De geur is erg fris en je ruikt het goed. Het ruikt erg naar komkommer en heeft een doorzichtige kleur. De douchegel is niet erg dik, maar vrij dun. Daarvan heet hij ook ''''Fris als water''''. Ik vind het een erg fijne douchegel! En als je jezelf gaat afspoelen, is het er ook vrij snel af. Maar de geur blijft wel hangen! En je wordt er vooral erg schoon van, gelukkig maar! :P Gamila Secret Lavender Scrub : Ik heb erg last van bultjes op mijn armen. Ik heb eerst een ander gamilla product gebruikt, maar die werkte niet en mijn armen deden zeer als ik het had gebruikt. En deze werkt veel beter en mijn bultjes gaan er ook van weg! Ook doet hij niet erg zeer aan je huid maar is vrij zacht. En als je het afspoelt heb je erge zachte armen! En het gaat er ook erg lang mee door! Ik heb het al heel vaak gebruikt en het blok is eigenlijk nog net zo groot als toen ik hem kocht! En oja.. Deze kan je niet in de winkels kopen in Nederland. Alleen op www.ebay.com! Tot zover de favorieten van de Lushious Beauty redactie, maar natuurlijk zijn we ook erg benieuwd naar jullie favorieten!! Laat dus een comment achter met jullie top 3....vinden we heel leuk om te lezen!

Deel dit artikel
Back to top