Algemeen

Dolce & Gabbana The Make Up

Het kon natuurlijk niet uitblijven, het beroemde designers duo Dolce & Gabbana hebben sinds deze maand ook een eigen make-up collectie! Nu ben ik een groot D&G fan, vooral van hun schoenen,  jeans en Light Blue parfum, nu moet ik mij ook maar eens verdiepen in hun make-up lijn. De lijn is opgezet samen met de wereldberoemde make-up artieste Pat McGrath en zou dus zeer verantwoord moeten zijn! Kom snel verder kijken naar de eerste foto''s van deze collectie.... In hun advertentie campagne vervult niet zomaar een fotomodel de hoofdrol, nee het is de beroemde actrice Scarlett Johanson die zij tot boegbeeld hebben gemaakt van deze collectie.

De collectie zal bestaan uit de volgende items:

  • The Lipstick - 27 kleuren Classic Cream lipsticks, 12 Shine lipsticks, 4 Precision lipliners en 12 Ultra-Shine lipglosses
  • The Nail Lacquer- 12 kleuren
  • The Eyeshadows - 8 soorten Intense smooth colour quads en 6 soorten Smooth eye colour duo''s
  • The Mascara - 2 kleuren mascara en 5 kleuren kohlpotlood
  • The Foundation - Perfect finish powder in 12 tinten
  • The Bronzer - Glow Bronzing powder in 4 tinten
  • The Blush - Luminous Cheek colour in 5 tinten

Dat is best een aardige collectie in 1 keer! Hier zie je wat foto''s van de producten:

Mocht er iemand nu direct naar de winkel willen gaan om iets van deze collectie te bemachtigen, dan moet ik die teleurstellen! The Make Up van Dolce & Gabbana wordt helaas niet verkocht in Nederland. Voorlopig worden de producten alleen nog maar verkocht op een zeer beperkte schaal nl. vanaf februari in Milaan, daarna bij Selfridges in Londen en pas in maart bij Saks Fifth Avenue. We moeten het dus nog even afwachten voordat we de producten in het echt kunnen bekijken....tenzij je binnenkort afreist naar Milaan of Londen!

Deel dit artikel
Back to top