Fashion

Win een Dove pakket en een stijlworkshop van Bureau Stijl! met EUR 50 shoptegoed!

De lente is alweer even onderweg, maar het weer wil nog niet zo meewerken, jammer genoeg. Maar inmiddels ben ik mijn winterjas allang weer zat, kunnen de UGG''s toch echt niet meer en wil ik ook de sombere kleuren weleens wegstoppen in de kast! Heb jij dit gevoel ook en wil je de lente nu echt eens goed beginnen qua kledingstijl, dan hebben we een superleuke winactie voor je i.s.m. Dove, Shoeby en Bureau Stijl Je kunt nl. jouw stylingvraag stellen aan de experts en dan maak je kans op een stijl workshop! Lees snel even verder!

De tijd van mooie jurkjes, lekkere topjes, bikini''s, hemdjes, tuniekjes en slippertjes is hopelijk weer snel aangebroken, reden te meer om ook wat extra aandacht te besteden aan onze oksels! Dove heeft een leuke campagne, met heerlijk reclamefilmpje, waarin we worden uitgedaagd om onze oksels te laten zien. Heb je gezien dat ik die uitdaging ook ben aangegaan in dit artikel? Door de extra verzorgende bestanddelen in de Dove deodorant original wordt de okselhuid na het gebruiken zelfs mooier en dat is natuurlijk wel erg fijn. Doen jullie trouwens al mee met de "star you own ad" wedstrijd op Facebook?

Dat klinkt natuurlijk heel leuk, maar wat nu als je niet weet wat je aan moet trekken? Ben jij het type dat maar met moeite overstapt op een nieuwe fashiontrend? Heb jij al een gekleurde chino in jouw garderobe of laat je de gekleurde broeken trend aan je voorbij gaan omdat je geen idee hebt welke kleur je goed staat? Trek je dan toch maar liever jouw vertrouwde zwarte legging, tuniekje en UGG''s aan? Of hou je het liever bij een jeans en t-shirt? Misschien heb je wel een nieuwe baan en weet je niet goed hoe je je daar moet kleden? Moet dat altijd in het saaie mantelpakje of kan het ook iets hipper?
Bij bureau Stijl! kun je terecht voor stijl- en kleuradvies, uiteraard helemaal afgestemd op jouw wensen. Zo zullen de experts jou vertellen welke kleuren je het beste staan, welke kleding het beste past bij jouw lichaamstype, kunnen ze fijne tips geven over een zakelijke garderobe en nog veel meer!

Wij mogen een complete, volledig verzorgde stijlworkshop weggeven van bureau Stijl!, voor twee personen, je kunt dus ook een vriendin of collega meenemen, dat is wel zo leuk. Natuurlijk is er ook iemand van ons bij om verslag te doen en wie weet kunnen wij je ook wel wat tips geven. Maar er is meer, we geven ook nog 10 heerlijke Dove deodorant orginal pakketten samen met een Shoeby kledingbon t.w.v. EUR 50,00 weg, reden te meer om direct mee te doen aan de winactie!!
Hoe maak je kans op deze stijlworkshop voor 2 personen van bureau Stijl! of op 1 van de 10 met Dove pakketten met EUR 50,00 shoptegoed?
  • laat hieronder voor maandag 7 mei 2012 een vraag achter voor de stijlexperts van bureau Stijl! waarin je hen om advies vraagt op het gebied van styling. Probeer jouw "probleem" zo goed mogelijk te omschrijven zodat bureau Stijl! een passend advies kan geven
  • de 10 leukste, origineelste en beste vragen zullen een Dove pakket winnen, samen met een kledingbon t.w.v. EUR 50,00 en hun stylingvragen zullen worden beantwoord
  • 1 van de 10 winnaars zal worden uitgenodigd voor een stijlworkshop bij bureau Stijl! voor twee personen, de datum van de workshop wordt later vastgesteld, de locatie zal waarschijnlijk het kantoor van bureau Stijl in Amsterfoort zijn, maar daarover hoort de winnaar natuurlijk meer
Succes!!
Deel dit artikel
Back to top