Reviews

Schandalige wimpers met Rimmel London Scandaleyes mascara - get the London look!

Rimmel London heeft groot nieuws voor ons, ze hebben deze maand hun nieuwste mascara geïntroduceerd. Scandal''eyes is de grootste mascara ooit! Met het MAXdensity borsteltje zorgt deze mascara ervoor dat de wimpers maar liefst 12 keer meer volume krijgen, heel simpel in een paar streken. Niet alleen het resultaat is opvallend, ook de verpakking knalt eruit, heerlijk oranje en dat is een kleur waar wij in Nederland toch altijd heel vrolijk van worden! Kijken jullie mee naar mijn review?

Ik ben inmiddels alweer aan verpakking twee toe van mijn Rimmel London Scandal''eyes mascara, want een half jaar geleden heb ik al met deze fijne mascara kennis gemaakt tijdens het grote Rimmel London event. In de goodiebag die we toen kregen vielen 2 producten extra op, de Wake me up foundation (zie ook deze review) en de Scanda''leyes mascara. Ik weet nog goed dat ik het jammer vond dat ik deze nieuwe producten nog niet met jullie kon delen omdat het nog lang zou duren eer ze in de Nederlandse winkels zouden liggen.

Maar inmiddels ligt zowel de Wake me up foundation als de Scandal''eyes mascara in de winkels, nog wel in drie varianten (Black, Extreme Black en Waterproof). Wat maakt deze mascara nu zo speciaal zul je je afvragen? Volle, weelderige wimpers krijg je door het gloednieuwe borsteltje en een innovatieve formule die echt elke wimper bereikt. Geen wimperhaartje kan eraan ontsnappen… Rimmel’s Scandal’eyes is er om extreem veel volume te geven, de mascara geeft je 3 x zoveel collageen voor weelderige wimpers die perfect in vorm zijn en 3 x zoveel keratine voor sterke, gezonde, mooie wimpers.

MAX density borstel - inderdaad behoorlijk groot, rond en dik

Hieronder zie je het resultaat van de mascara, mijn wimpers worden iets verlengd maar zijn vooral een stuk dikker en natuurlijk zwarter. De Black versie is echt goed zwart, heel fijn vind ik, maar als je liever voor een iets natuurlijker resultaat gaat (of je hebt een heel lichte huid & haarkleur) dan kun je misschien beter niet voor de Extreme Black kiezen. De waterproof variant heb ik (nog) niet getest, maar die zou zeker een goede optie zijn in de zomer (handig tijdens de vakantie). 

Het is wel aan te raden om niet al te veel laagjes aan te brengen en de mascara snel achter elkaar op te brengen (laat de laagjes niet drogen!), op die manier hou je de wimperhaartjes het beste gescheiden en voorkom je spinnenpootjeswimpers (niet mooi.....). De grote borstel vergt toch wel wat oefening, anders wordt het zo''n knoeiboel. Maar als je eenmaal de slag de pakken hebt, dan heb je wel in enkele streken opvallende, volumineuze wimpers.
De houdbaarheid van de mascara is goed, hij blijft de hele dag op zijn plaats en ik heb niet de behoefte later op de dag nog wat extra mascara aan te brengen. Nog een voordeel trouwens, de krul (gezet door de wimperkruller) blijft netjes op zijn plaats. 

Rimmel London Scandal''eyes mascara heeft een adviesprijs van EUR 11,99 en is verkrijgbaar in drie varianten (Black, Extreme Black en Waterproof), je vindt de producten van Rimmel Londen bij alle bekende drogisterijen. Like ook de Facebook van Rimmel London om kans te maken op 1 van de 1.000 mascara''s!

Het gezicht van de reclamecampagne is Georgia May Jagger, de dochter van Rolling Stone Mick Jagger, leuk om te zien dat zij in de voetsporen van haar moeder is getreden! Ik heb Georgia May vorig jaar ook "in het echt" gezien, een plaatje van een meid!

Heb  jij al ervaring met de Rimmel London Scandal''eyes mascara? Zorg in elk geval dat je de Facebook van Rimmel "liked'', dan maak je kans om 1 van de 1.000 mascara''s te winnen!

Deel dit artikel
Back to top