Inspiratie & Tutorials

Video - unboxing Beautybox van april 2012

Afgelopen vrijdag ontving ik de Beautybox van de maand april, lekker op tijd dus en natuurlijk was ik ook erg benieuwd naar de inhoud van de tweede box! Al moet ik eerlijk toegeven dat ik stiekem al wist wat erin zou zitten, ik ben natuurlijk niet voor niets adviseur voor Beautybox.nl! Maar toch, het is altijd leuk om te zien hoe het er uiteindelijk uitziet natuurlijk, Carlijn van Beautybox mag er trots op zijn! Kijken jullie even mee naar de unboxing video waarbij ik jullie ook vertel hoe je de producten kunt gebruiken?


De Beautybox van april 2012 (die je dus in de video ziet) kun je niet meer bestellen, deze was al op 28 maart uitverkocht. Gelukkig zijn er voor de aankomende (mei) beautybox nog wel exemplaren beschikbaar, al moet ik eerlijk zeggen dat het er niet zo heel veel meer zijn. Wil je de box van mei 2012 niet missen, dan kun je deze het beste direct bestellen via www.beautybox.nl
Je sluit altijd een abonnement af voor EUR 12,50 per maand, dit abonnement is maandelijks, eenvoudig opzegbaar via de website van Beautybox daar vind je ook antwoord op veelgestelde vragen.

Heb jij de Beautybox van april 2012 ook ontvangen, wat vond jij van de inhoud?

Deel dit artikel
Back to top