Reviews

Catrice Revoltaire collectie - review & swatches

De spannende Catrice Revoltaire zal de winkels zeer binnenkort binnendruppelen. Dat is goed nieuws voor de fans want deze collectie is lekker opvallend en bevat zeker een aantal musthaves! Ben jij toe aan kleur? Lees dan zeker even verder voor meer informatie over de Catrice Revoltaire collectie.

Een ding is zeker: de nieuwe Revoltaire collectie voegt kleur toe aan jouw make-up stash! Niet alleen maar kleur trouwens, want verpakking van de gloednieuwe Catrice collectie is ook behoorlijk interessant! Van zware zilveren lipstickhulzen tot prachtige brocante oogschaduwdoosjes.. De Revoltaire collectie heeft het allemaal.

De mooie Smokey eyes palettes zijn verkrijgbaar in 2 kleurencombinaties (C01 Toxic combination en C02 Explosive combination - EUR 4,49). De palettes bevatten drie oogschaduwen en een eyeliner. De oogschaduws zijn prettig in gebruik maar hebben zoals je op de onderstaande afbeeldingen kunt zien wel een oogschaduwbasis nodig om te zorgen voor een goede pigmentatie. Tenminste… ervan uitgaande dat je een smokey eyes gaat dragen! De eyeliner werkt prima, even nat maken met water en aanbrengen!
C02 - Explosive Combination

C01 - Toxic Combination

De Velvet Matt Lip Colour (EUR 3,00) is uitgevoerd in 3 kleuren (C01 Colour bomb, C02 Nude alarm en C03 Bloody red)  en hebben allemaal een matte, fluweelzachte finish. De lipsticks voelen zacht aan en geven de lippen een mooie en intenste kleur. Mijn persoonlijke favoriet is de koraal/roze Colour Bomb lipstick. Wedden dat deze mooie, trendy kleur snel is uitverkocht?
V.l.n.r. Nude Alarm, Bloody Red en Colour bomb

Over must haves gesproken.. De Powder blush in de kleur C01 Colour bomb (EUR 3,99) is toch wel de musthave van de Catrice Revoltaire collectie. Deze mooie ombre blush heeft een kleurverloop van pastel oranje naar koraalroze en zorgt voor een prachtige blos op jouw wangen. De blush bevat een zeer subtiele shimmer waar je gelukkig van wordt. En dat voor een Catrice prijsje!

Tot slot bevat deze kleurrijke collectie ook nog de Ultimate nail lacquer (EUR 2,49) in 5 kleuren (C01 Innocent toxin, C02 Attracting camouflage, C03 Colour bomb, C04 Colour of honor en C05 Mission lilac). Ik heb niet alle kleuren in huis maar kan jullie natuurlijk wel even de kleuren laten zien die ik wel heb gekregen. Ik moet bekennen dat de bruine en gouden variant een tikje streperig zijn op de nagels maar de groene variant absoluut niet. Wat issie leuk he?

 V.l.n.r. Colour of Honor, Attracting Camouflage en Innocent Toxic
De Catrice Revoltaire collectie zal in mei 2012 te koop zijn bij verschillende filialen van Kruidvat en Trekpleister in Nederland, in België wordt Catrice verkocht bij het Kruidvat. De collectie is, zoals altijd bij deze limited editions, tijdelijk verkrijgbaar, op=op.

Heb jij al producten uit deze kleurrijke collectie in huis of wacht je nog met smart en heb je jouw wishlist al bij de hand?  
Deel dit artikel
Back to top