Blogs & Editorial

Favorieten van april 2012

De afgelopen maanden is het mij steeds gelukt om een aantal beautyfavorieten voor jullie te selecteren maar deze keer moet ik bekennen: Het is zelden zo moeilijk geweest als afgelopen maand, want er zijn zo enorm veel heerlijke producten voorbij gekomen!

Je hebt van die producten die je eigenlijk altijd in de badkamer hebt staan. Wanneer je bij ons de badkamer in loopt zie je minimaal een flacon Rituals schuimende douchegel (EUR 7,90) staan. Op de afbeelding zien jullie de Yogi Flow variant maar ook de Sunrise en Fujiyama versie zijn hier favoriet.  Niet alleen bij mij trouwens want mijn kinderen zijn dol op de ‘doucheslagroom’. Met grote regelmaat staan er schuimkindjes in de badkamer die achteraf héérlijk ruiken.

Ik moet bekennen dat de Rituals schuimende douchegel stiekem wel een beetje een fun product blijft, hoe oud je ook bent. Ken je de producten nog niet? Dan moet je snel een flacon gaan aanschaffen, want de gel veranderd bij aanraking met water in grote wolken schuim!

Jullie hebben al eerder kunnen lezen hoe enthousiast ik ben over de Macadamia Natural Oil producten van Baboba. De Healing Oil Spray (EUR 21,95 - 125ml) heeft mijn hart gestolen. Deze spray zorgt door middel van een ultra fijne nevel dat je het product heel precies kunt aanbrengen. De olie wordt direct opgenomen door het haar en laat geen vettig laagje achter. Ik gebruik de spray als finishing spray na het föhnen en stijlen van mijn haar. Springerige haartjes zijn verledentijd en mijn haren glanzen als ze nog nooit gedaan hebben!

De wonderen zijn de wereld niet uit! Dat bewijzen de Miracle Worker Miraculous Anti-Aging Retinoid Pads van Philosophy (EUR 69,95). Deze zorgen in één eenvoudige stap voor een jonge, stralende huid. Uiteraard zullen we de fijne pads op een later tijdstip uitgebreid bespreken maar ik kan jullie vast verklappen dat ik niet meer zonder wil. De olie die je over de bijgeleverde pads besprenkeld zorgt voor een geoptimaliseerde cel vernieuwing van de huid, maakt rimpels minder zichtbaar en verbetert huidverkleuringen en een vale teint. Eigenlijk is daar alles al mee gezegd. Kunnen jullie geloven dat na twee weken de meeste hyperpigmentatie vlekken (in combinatie met de dark spot corrector) zijn verdwenen? Miracles!
Momenteel ben ik helemaal in de ban van Philosophy, want ook het Turbo booster Topical vitamin c powder (EUR 29,95) heb ik toegevoegd aan mijn vaste selectie beautyproducten. Dit poedertje bevat vitamine c (99,8%) dat vroegtijdige huidveroudering voorkomt. Je mengt de poeder met een creme of serum om de aanmaak van natuurlijk collageen te stimuleren. Ik meng dagelijks (in de ochtend) een half lepeltje poeder met mijn serum en gebruik dit onder mijn dagverzorging.  De substantie maakt mijn huid direct helderder en beschermt de huid tegen schadelijke milieu-invloeden. Love it!

De Urban Chic make-up collectie van Rituals bevat drie mooie nagellakken waaronder de Nail varnish Sea Green (EUR 10,90). De kwaliteit van de lakjes is uitstekend te noemen evenals de houdbaarheid. Ik moet bekennen dat ik stiekem eindelijk alle kleurtjes behoorlijk mooi vind, maar de groen/blauwe variant past zo goed bij mijn nieuwe broek, en zoals jullie weten draait het deze lente allemaal om matchen! Toch.. kan ik het niet laten ze allemaal even voorbij te laten komen! Van links naar rechts: Sea Green, Sky Line en Freezed Fantasy.Debbie is al lang fan van de Bobbi Brown Hydrating rich cream cleanser (125 ml EUR 29,00) en dat is geheel terecht. Deze heerlijke, rijke wascrème is zeer geschikt voor de droge, gevoelige of ouder wordende huid. Breng de romige crème aan op de huid, masseer de substantie even goed in en verwijderd deze weer met lauw/warm water. Ingrediënten zoals avocado en jojoba hydrateren en voeden de huid en zorgen daarnaast voor een heerlijk zachte huid. Wat wil een mens nog meer?


Ik ben enorm benieuwd welke producten jullie de afgelopen maand hebben toegevoegd aan jullie ‘harde kern’ beautyproducten! De maand mei beloofd ook weer een moeilijke maand te worden, want er staan weer prachtige en interessante producten op ons te wachten op de Beautyscene redactie! Tot dan!

Deel dit artikel
Back to top