Nagel & Handen

Snapshot - KOH voor Koninginnedag

Hebben jullie het vandaag een beetje gezellig? Koninginnedag 2012 lijkt een heerlijke dag te worden, jullie zijn vast lekker op pad naar oranjemarkten, braderies of misschien zit je wel heerlijk op het strand of in de tuin! Geniet ervan! Vandaag in onze "snapshot" serie, de Koninginnedag serie van KOH, rood-wit-blauw en natuurlijk oranje, kijk je even mee?

KOH heeft vier van hun bestaande kleuren bij elkaar gezocht en deze vier nagellakjes gebombardeerd tot de "Dutch" collectie, niet alleen heel leuk met Koninginnedag maar misschien ook wel voor het EK Voetbal of de Olympische spelen, als we onze Nederlandse sporters gaan aanmoedigen. Hieronder swatches van 3 van de 4 nagellakjes, ik heb twee laagjes aangebracht.

KOH Briljant Red = rood, KOH Crystall = wit, KOH Rock chick = blauw en KOH Dutch = oranje

De nagellakjes van KOH zijn verrijkt met topaas, daardoor zijn ze zeer langhoudend en blijven ze zelfs zonder topcoat enkele dagen mooi! De KOH nagellakjes kosten EUR 14,95 per stuk en zijn o.a. te koop in de online shop van de Bijenkorf.

Wat draag jij vandaag op jouw nagels? Heb je jouw make-up misschien ook nog aangepast aan deze feestelijke dag? Foto''s van vrolijke "koninginnedag" nagels zijn altijd welkom via Twitter!
Deel dit artikel
Back to top