Nagel & Handen

Zon, zee, strand - Zoya Beach & Surf collectie! Deel 1

Sinds Koninginnedag heb ik de smaak te pakken. Hebben jullie ook zo genoten van het prachtige weer? Wat was dat lekker zeg! Eigenlijk wil ik dat fijne gevoel gewoon tot eind september vast houden en daar gaan de nagellakken uit de Zoya Beach & Surf collectie mij bij helpen.

Zoya heeft onlangs een geweldige collectie uitgebracht die de naam Beach & Surf draagt. Je kunt deze collectie opsplitsen in twee delen: Allereerst de Beach collectie waarin je zes flitsende nagellakjes met een crème finish kunt vinden en daarnaast de Surf collectie. Deze collectie bevat zes lakjes met de bekende Zoya foil finish.

V.l.n.r. Tracie, Wednesday, Reagan, Lara, Shelby en Arizona 

Ik heb besloten de swatches even op te splitsen, vandaag zien jullie eerst de zes lakjes uit de Beach collectie. Ik draag op alle afbeeldingen (met een uitzondering, Tracie - 2 laagjes) slechts een laagje nagellak, zonder top coat.

Arizona is prachtig. Zoya noemt de kleur ‘soft coral orange cream’ en daarmee slaan de ze spijker op zijn kop. De kleur doet mij denken aan de ondergaande zon, rijpe passievruchten en witte zandstranden. Absoluut: Hoogzomer in een flesje! Must have!

Is het al woensdag? Wednesday is een prachtige azuur blauwe/aqua nagellak met (net zoals bijna alle andere lakjes uit dit deel van de collectie) een crème finish. De nagellak heeft een lieve, zachte uitstraling en zou zeker niet misstaan bij een dame die lekker met een cocktail in haar handen aan het genieten is van het mooie weer op (Let’s say) Ibiza!
Tracie is en klein beetje de vreemde eend tussen al die creme nagellakjes. Deze mooie zacht groene nagellak heeft namelijk een metallic finish. Het valt mij op dat deze tint mijn (lichte) handen niet nog lichter maakt en dat is toch wel heel bijzonder. Ik ben ervoor gevallen.

In de Beach collectie vind je drie roze nagellakken. De donkerste variant is Reagan. Deze fuchsia roze nagellak heeft een cerise twist en heeft een classy uitstraling. Deze nagellak vraagt erom gedragen te worden op een tropische zomeravond waar jij een prachtig zwart jurkje draagt.

Lara is lekker vrolijk. Deze midden roze nagellak is helder, fris en fruiting. De tint doet mij een klein beetje denken aan de Strawberry Margarita nagellak van OPI en zorgt ervoor dat je naar jouw nagels blijft staren. Niet alleen jij trouwens want Lara zorgt voor veel bekijks!

Ken je dat gevoel dat je een nagellakcollectie aan het bekijken bent en bij iedere kleur denkt dat het echt niet mooier kan? Shelby is werkelijk prachtig. Deze zacht rose tint heeft pit en ziet er ondertussen fluweelzacht uit. Complimenten voor de dames en heren achter de Zoya schermen.

Tja, jullie hebben waarschijnlijk net zoals ik behoorlijk veel moeite met het kiezen van een favoriet.. Weet je wat? Zet gewoon alle lakjes op jouw wishlist en kies met jouw ogen dicht. Een ding is zeker een miskoop bestaat niet, ze zijn allemaal prachtig.

De Beach & Surf collectie (EUR 12,00 per stuk) is momenteel verkrijgbaar bij Nailpolishfashion.nl. Onze lezeressen ontvangen een korting van 10% op het volledige assortiment (ex verzendkosten) met code: beautyscene. Jullie hebben de lakjes uit het Surf gedeelte van de collectie nog tegoed van mij, ik ga meteen aan de slag!
 

Deel dit artikel
Back to top