Nieuws

Bobbi Brown Miami collectie - NL release half mei 2012

Staat er deze zomer toevallig een reis naar Miami gepland? Nee? Bobbi Brown heeft een ideale oplossing, je gaat gewoon voor de "Miami" look en dat gaat prima met de producten uit de Miami collectie die medio mei 2012 in de winkels te vinden is. De befaamde sun kissed glow combineren we met koraal en nectar tinten en natuurlijk hullen we ons in Bobbi''s Beach parfum!

Shimmer cheek glow in Miami, Pink Bronze en Gold EUR 45,00 (limited edition)
Een zachte poeder dat mooi uitblendt op de huid en een zachte glans met fijne shimmers achterlaat. Op de foto zie je de Gold, maar volgens het persbericht zijn er nog twee andere tinten te vinden, ik ga nog even op zoek naar afbeeldingen voor jullie.Long-wear cream shadow in de nieuwe tinten Copper, Bronze sugar, Nude beach & Candlelight EUR 25,00
De vernieuwd long-wear cream shadows zijn er nu ook in lichte tinten, handig en fijn, zeker in de zomer. Ga je voor een simpele look, kies dan eens voor een van deze tinten en combineer die met een long-wear eye pencil en de long-wear mascara, dan ben je zeker beachproof!

Treatment lip shine in de nieuwe tinten Peach sorbet, Pink seashell, Sunset en Orchid Pink EUR 24,00 (limited edition)
Kunnen jouw lippen wel wat verzorging gebruiken? Dan zijn dit fijne lipbalms met een tintje, vol cacao- en sheaboter, vitamine C, avocado olie. Hierdoor herstellen zelfs gebarsten lippen weer en voorzie je ze direct van een lekker, subtiel kleurtje.

Bobbi Brown Beach fragrance EUR 56,00
Heerlijke geur, die allang tot mijn zomerfavorieten behoort, een warme geur vol jasmijn, mandarijn en de geur van zand & zee. Gewoon het hele jaar door te koop, maar vooral in de zomer heel fijn om te gebruiken. Nu in een nieuwe, moderne flacon!

Shimmering fragrance oil EUR 40,00 (limited edition)
Een combinatie van vier essentiële oliën (olijf, sesam, avocado en jojoba), de fijne Beach parfum en mooie shimmers, heerlijk om ''s avonds over de gebruinde huid aan te brengen.

De Bobbi Brown Miami collectie zal vanaf medio mei 2012 bij de Bobbi Brown counters te koop zijn, een aantal producten zijn limited editions en daarvoor geldt op=op. Ik ben erg nieuwsgierig naar de Shimmer Cheek glow en de Shimmering Fragrance oil, ik denk dat die toch wel in mijn koffer terecht komt deze zomer!

Kennen jullie de Beach parfum van Bobbi Brown? Hebben jullie ook zo''n typische zomerparfum die ieder jaar weer favoriet is?
Deel dit artikel
Back to top