Reviews

Boots Champneys - Pure verwennerij! (incl. kortingscode)

Vorig jaar werden de virtuele deuren van de Nederlandse Boots webwinkel geopend en sindsdien zijn er veel Beautyscene lezeressen die deze fijne webwinkel weten te vinden. Vandaag wil ik jullie graag meer vertellen over één van de vaste merken van de Boots familie: Champneys!


Champneys staat in Engeland vooral bekend om bekroonde Spa resorts. In deze resorts werd tot een aantal jaren geleden exclusief gebruik gemaakt van een zeer luxueuze lijn van verwenproducten. Inmiddels heeft Boots de exclusieve rechten gekregen om Champneys producten te verkopen en introduceert deze luxe spa collectie nu ook in Nederland. Het Champneys assortiment bevat een aantal verschillende lijnen (geuren) waaronder de Citrus blush-, Water Mint- en Mediterranean Bliss lijn.

De lijn waaraan ik jullie vandaag wil voorstellen is de Exotic Retreat lijn. Waarom? Deze lijn heeft een heerlijke, bijna tropische geur en doet mij denken aan een exotisch paradijs. De producten ruiken naar een mix van Ylang Ylang, Mango, Papaya en een vleugje cocos.

De Exotic Retreat collectie bevat vijf producten. De Shower Cream (EUR 7,45 - 250 ml) bevat net zoals alle andere producten uit deze lijn kokosmelk. Daarnaast bevat de showergel ook mangoboter om de huid te reinigen en te hydrateren. Het product zorgt voor een heerlijk, romig schuim en zorgt voor een zachte huid.

Zin in een baddersessie waar je kunt doen alsof je jezelf op een tropisch Bounty eiland bevindt? Kies dan voor de Bubble Float (EUR 9,95 - 400 ml). Dit verkwikkende en verzorgende gouden elixir bevat sensuele ylang ylang, hydraterende kokosmelk en verzachtende papaja. De flacon is een sierraad in iedere badkamer. Houd zo lang mogelijk jouw ogen dicht en droom van verre oorden.

Ik ben dol op scrubs en kon dan ook niet wachten om de Body Glow (EUR 9,95 – 200 ml) te testen. De scrub heeft een stevige structuur die bestaat uit onder andere tropische bruine suiker en zuiver wit Bora Bora-zand. Het product scrubt de huid op milde wijze en zal door de romige mangoboter zorgen voor een revitaliserend effect. Zachte, glanzende en gezonde huid verzekerd.

Wat is er nu lekkerder dan jezelf na een bad- of douchesessie te verwennen met een heerlijk geurende body cream? De Body Cream (EUR 7,95 – 200 ml) is in eerste instantie lekker verkwikkend en bevat verzorgende passiebloemolie, kokosolie en vitamine E om de huid te voeden en verzachten. De zonnige geur blijft lekker lang hangen op de huid en zorgt voor een goed humeur.
Voor een fijne finishing touch kun je gebruik maken van de Body Mist (EUR 7,95). Deze inspirerende Body Mist uit de Champneys Exotic Retreat-lijn zorgt voor een subtiele geur op de huid die je gedurende de dag met regelmaat weer tegen komt. Een kleine beweging zorgt al voor een zweempje ylang ylang. Genieten!

Links: Body Cream, rechts Body Glow (scrub)

Ik heb ook de Citrus Blush lijn nog in huis en kan niet wachten die ook uit te proberen, wie weet laat ik jullie nog wel even weten hoe ik die producten heb ervaren. Enthousiast? Neem dan even een kijkje in de Boots webwinkel en vind jouw favoriete Champneys lijn. Ook leuk voor Moederdag!

Beautyscene lezeressen profiteren van een fijne korting, want wij mogen wij jullie een kortingscode aanbieden waarmee je recht hebt op GRATIS verzenden bij aankoop van één (of meer) van de fijne Champney’s producten (geldig tot en met 31 mei 2011). Gebruik hiervoor de code: BSChampneys.

Deel dit artikel
Back to top