Inspiratie & Tutorials

Summertime de Chanel - Island, Delight & Holiday

Officieel ligt vandaag voor het eerst de Summertime de Chanel collectie in de winkel, maar volgens mij waren de producten hier en daar al eerder gespot door jullie. Volgens mij zijn jullie altijd behoorlijk nieuwsgierig naar de nagellakjes, vandaar dat wij die vandaag voor jullie op de foto hebben vastgelegd en geswatcht, kijken jullie mee?

De drie nagellaken uit de collectie zijn duidelijk geïnspireerd door zon & zand. Island en Delight zijn beide lakjes met een behoorlijk shimmer in zich, ze doen mij beide denken aan de glinstering van het strand. Holiday is opvallend, maar vooral oranje! Geen koraal dus, dan verwacht is toch een combinatie van rood en oranje, niets zo oranje als Holiday. Maar natuurlijk zeggen foto''s meer dan woorden, kijk dus zeker even mee.


Island 597 - twee laagjes


Delight 607 - twee laagjes (lijkt behoorlijk op Chanel Quartz, hieronder een vergelijking)


Holiday 617 - twee laagjes (op de foto nog een tikje transparant, in het echt valt het eigenlijk wel mee en is de kleur dekkend)
Delight deed mij direct denken aan Chanel Quartz en eerlijk is eerlijk, als ik de foto''s van de swatches naast elkaar leg, dan zijn het bijna tweelingzusjes of -broerttjes. Ze behoren in elk geval tot dezelfde familie, dat is heel duidelijk. Delight heeft meer goud in zich, terwijl Quartz meer de bronzen kant op gaat, ik vind ze wel allebei erg mooi, zeker bij mijn huidskleur.

De kwailteit van de lakjes is goed, het lakken van Delight en Holiday gaat probleemloos, Island lakt iets lastiger door de dunne, shimmery formule. Om voor een goede dekking te zorgen kun je het beste het eerste laagje dun aanbrengen en daarna het tweede laagje wat dikker, spreidt de lak goed uit met het kwastje en probeer niet teveel "strepen te trekken", je moet de lak als het ware over de nagel laten vloeien. Als je daarna een druppel sneldrogende topcoat aanbrengt zit het als een huis!
De lakjes van de Summertime de Chanel collectie zijn vanaf deze week te koop bij de verschillende Chanel verkooppunten, Delight en Island zijn slechts tijdelijk te koop, Holiday blijft in de collectie opgenomen. Ze kosten, zoals altijd, EUR 23,50 per stuk

Welke van deze drie nagellakjes vind jij het mooiste? Staat er ook nog iets anders van deze Summertime de Chanel collectie op jouw wishlist?
Deel dit artikel
Back to top