Nieuws

KOH manicure tools - mijn favorieten

Op Lushious Beauty laten we jullie natuurlijk heel vaak de allernieuwste nagellakjes zien, Wendy en ik doen dan ook goed ons best om onze nagels in een goede conditie te houden. We hebben hier al verschillende producten besproken, maar nu wil ik jullie laten zien welke tools of gereedschapjes ik gebruik om mijn nagels mooi te houden. Vandaag bespreek ik met jullie mijn favoriete KOH manicure tools, lees snel verder.... KOH Crystal Nail File Medium met purse case EUR 17,95 Een goede nagelvijl is natuurlijk onmisbaar om nagels te verzorgen, want met een vijl zorg je ervoor dat de nagels op de goede lengte blijven en zorg je er ook voor dat jouw nagels in een mooi model gevijld kunnen worden. Doordat ik fijne en goede nagelverzorginsproducten gebruik (o.a. van Trind en KOH), zijn mijn nagels heel sterk en groeien ze zonder ophouden lekker door. Om ze toch een klein beetje in model te houden gebruik ik de KOH Crystal Nail File, een glasvijl in een mooi doosje, die doet wat hij moet doen! De vijl is heel prettig in gebruik, zorgt voor fijne gladde nagelrandjes en ligt fijn in de hand. KOH heeft deze vijl ook in 2 andere maten nl. mini en large, je kunt dus de maat kiezen welke je het prettigste vind. De vijl is echt onversluitbaar doordat het glas gezandstraald is, doordat je de vijl kunt afwassen blijft hij ook fijn schoon, dat is wel zo hygienisch. Nail pusher and cleaning stick EUR 19,95 (women) en EUR 29,50 (men) Dit is echt een onmisbare tool geworden, die ik (en mijn hele familie) vrijwel dagelijks gebruiken. Het is een stevige, mooie roestvrijstalen pennetje met 2 verschillende uiteinden die je kunt gebruiken om jouw nagels schoon te maken & houden. Zo kun je met de stick heel simpel het laatste restje nagellak bij je nagelriemen vandaan halen, haal je eenvoudig het vuil onder nagels vandaan (handig als je in de tuin hebt gewerkt!) en kun je zelfs voorzichtig de nagelriemen terugduwen. De uiteinden zijn helemaal afgerond en gepolijst, zodat deze de nagelriemen niet kunnen beschadigen. De nail pusher stick is er in 2 varianten, 1 voor vrouwennagels en een wat langere,dikkere versie voor mannennagels, heel erg handig dus! Mijn man is erg ook echt fan van, het bepaalt geen metro-man maar hij vind wel dat zijn nagels er goed verzorgd moeten uitzien en de Nail cleaning stick helpt door perfect bij. Dit is wat mij betreft echt een must-have!! Ook erg geschikt om kado te doen, je hebt er je leven lang plezier van! Glossy nail buffer set EUR 19,50 Een buffervijl is ook een echte must als je mooie glanzende, gladde nagels wilt krijgen en houden! Zeker als je niet een echt van nagellak houdt (ja, die dames zijn er ook!) is het wel belangrijk dat de nagels mooi glanzend zijn, zo zien ze er op en top verzorgd uit! Deze set bestaat uit 3 aparte vijlen maar andere merken hebben de 3 stappen ook wel in 1 vijl. Je gebruikt ze op de volgende manier:

  • stap 1 : Equalize, maakt de nagel egaal en glad, verwijdert oneffenheden van het nageloppervlak. Gebruik deze vijl 1 keer per maand.
  • stap 2 : Clean, maakt de nagel schoon en glad. Gebruik deze vijl ook 1 keer per maand
  • stap 3 : Beautify, zorgt voor een prachtige glans die lang aanhoudt. Gebruik deze vijl 1 keer per week.

Na het gebruik van deze set breng ik dan meestal de Calcium Nail Whitener aan, lees hier mijn review over dit product. Ik vind de set zeker een musthave qua gebruik en resultaat, maar het had op zich handiger geweest als er ook een 3-in-1 buffer vijl zou zijn, maar misschien komt die nog weleens in het assortiment van KOH. De producten van KOH vind je o.a. bij Douglas, maar ze hebben ook een eigen webshop waar je de bovenstaande producten kunt bestellen, bij aankopen vanaf EUR 50,00 betaal je geen verzendkosten. Neem er zeker eens een kijkje. Ik heb nog een aantal artikelen op een rijtje gezet waarin jullie meer kunnen lezen over nagelverzorgingsproducten, misschien is dat wel handig:

Hebben jullie ook tools waar jullie niet buiten kunnen? Of misschien andere aanraders op manicure gebied? We want to know! :D Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top