Nieuws

Mac Rose Romance product foto's

Mac Rose Romance beauty powderAfgelopen vrijdag zijn er door Temptalia weer nieuwe foto''s vrijgegeven van een aantal aankomende Mac collectie''s.

In dit artikel vind je de foto''s van de Rose Romance collectie, voor verdere informatie verwijs ik je naar het eerdere artikel over deze collectie, dat je hier vind. Kijk snel verder voor de geweldige foto''s!   Natuurlijk moeten wij nog wel even wachten tot we deze collectie in de winkels kunnen vinden, waarschijnlijk zal dit mei 2009 worden maar dat is nog niet definitief bekend. Ook is nog niet bekend of het Nordstrom exclusive quad ook verkocht gaat worden in Nederland. Deze collectie valt qua tijd samen met de Naughty Nauticals collectie van 2008, waarin ook een Nordstrom exclusive quad was opgenomen, dat quad is nooit in Nederland te koop geweest namelijk.

Mac e/s Silverthorn

Mac e/s Et tu bouquet

Mac e/s Creme de violet

Mac e/s Of summerMac e/s Shadowy ladyMac blushes Blush of Youth & Summer rose

Mac gel blush Just a pinch

Mac pigment Mutiny

Mac pigment Circa Plum

Mac lipglasses Stealing my heart, Magnetique & Virgin Kiss

Mac See thru lip colour Secret crush, Loving touch & Tender tryst

Mac lipsticks A rose romance, Oddsey & Way to love

Mac Rose Romance Nordstrom exclusive quadMac nagellak Love and friendship

Zodra er meer informatie is over deze collectie, bijvoorbeeld de Nederlandse releasedatum of prijzen, horen jullie dat natuurlijk hier! Of kijk mee op het forum! Met dank aan Temptalia voor deze vroege foto''s, hier vind je het oorspronkelijke artikel van haar.

Deel dit artikel
Back to top