Algemeen

Yves Saint Laurent herfst/winter make-up collectie info

In dit artikel had ik jullie een tijdje geleden al informatie en foto''s laten zien van de nieuwe Yves Saint Laurent make-up collectie voor deze herfst en winter. De collectie ligt vanaf nu in de winkels en ik wilde jullie in elk geval wat meer informatie geven over de producten (zie het Palette Y hiernaast!), o.a. mooie foto''s en de prijzen. Lees dus snel verder.... De kleuren van deze collectie zijn redelijk klassiek, verwacht geen knalkleuren maar wel make-up producten van een sublieme kwaliteit! De verpakkingen van de producten zijn echt superchic, vooral de lipsticks & lipglosses zijn plaatjes. De nieuwe creme-blushes zijn erg leuk, mooi van kleur en het resultaat is een glowy cheek met een subtiele kleur. De lippen zijn bij YSL deze winter echte blikvangers, met de fijne nieuwe Gloss Volupté''s als geweldige aanvulling op het vaste assortiment. Natuurlijk is er ook weer een echte blikvanger in deze collectie, het must have item van de herfst/winter collectie is het Palette Y, kijk snel naar de foto''s! Palette Y EUR 50,00 limited edition Een mooie combinatie van een perzikkleurig en bronzen transparante gezichtspoeder voor een glanzende huid, verpakt in een fraai gouden doosje.

Creme blush EUR 33,00 limited editions

Een mousse-achtige creme blush in 3 nude tinten die eenmaal op de huid aangebracht een poederige effect geven, een superleuk product. De blush is in de kleuren Pêche Veloutée (perzik), Rose Poudré (roze) en Praline Soyeuse (brons) te krijgen.

Gloss Volupté EUR 26,00

Een echte lipgloss in een lipstick huls, de gloss geeft prachtig glanzende lippen en een subtiele kleur, zonder teveel te plakken. De glosses hebben een beschermingsfactor 9 en bevatten hydralonzuur die de lippen perfect hydrateert en het voch goed in de lippen vasthoudt voor nog vollere lippen! De glosses zijn er in 4 kleuren/tinten : Litchi Glacé, Framboise Gelée, Cerise Givrée en Prune Frappée. Ombres duolumieres EUR 36,00 Twee mooie oogschaduwduo''s die worden opgenomen in het vaste assortiment, in de volgende kleurencombinatie''s : N° 21 – Vert Anis / Prune Intense & N° 23 – Pêche Nacrée / Brun Vison

Ombres 5 lumieres EUR 50,00

Natuurlijk mogen de prachtige oogschaduwpalette''s niet ontbreken. Er is er één in een prachtige goud/bruin combinatie (die ik gewoon moet hebben!) en er is één in een mooie paars/roze combinatie, beide zien er geweldig mooi uit. Dit zijn de namen die de palette''s hebben: No. 7 Or Bronze & No. 8 – Minuit.

Rouge Volupté lipsticks EUR 28,50

Prachtige, gepigmenteerde lipsticks die zijdezacht aanvoelen en prachtig glanzen. Ook weer prettig om te weten dat de lippen tegen schadelijke zonnestralen zijn beschermd door een SPF 15. DE verpakking is heel mooi, met over het midden van de huls een strip die de kleur aan de buitenkant laat zien, heel handig dus! Voor deze collectie zijn er 4 nieuwe tinten uitgebracht en wordt een kleur geherintroduceert : No. 17 Rouge Muse, No. 19 Rose Frivole (niet op de foto), No. 20 – Rose Épice, No. 21 – Brun Vibrant en No. 22 – Prune Exquise. La Laque nagellak EUR 21,00 Mooie nagellakjes in een prachtige grijze tint (Orage - limited edition) en een klassiek rode tint (Poupre extreme).     Jullie zijn weer helemaal op de hoogte van de laatste nieuwtjes van YSL!! Ik heb de collectie al gespot bij verschillende winkels, maar de collectie staat gepland voor september, het kan dus zijn dat je deze producten nog niet overal tegenkomt. Maar vraag er gerust even naar, misschien is het al binnen maar ligt het nog niet op de counters. Binnenkort kom ik nog even op de collectie terug met wat foto''s en swatches van de producten en natuurlijk een review! Wat vinden jullie ervan? Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top