Informatie

Handleiding reviews

Surfen

Rondsurfen op Beautyscene is heel makkelijk. De site is ingedeeld in verschillende rubrieken die je bovenaan in het brede menu ziet staan. Als je over een kopje, bv. Make-up, heengaat klapt het menuutje open. Je kunt dan de gewenste pagina kiezen en klikken, die opent zich dan daaronder. In de verschillende rubrieken zie je de headlines (pagina's) met een intro-tekstje. Als je op de foto of de titel van het artikel klikt, krijg je het hele artikel te zien.

Is het artikel een review? Dan kun je helemaal onderaan een samenvatting van de review vinden, inclusief de rating voor het product. Wil je meer reviews lezen van dat merk? Klik dan op de naam van het merk en je komt direct bij alle reviews terecht, zowel die van de redactie van Beautyscene als van de members.

Beauty reviews

Sinds december 2014 kun je als lezer van Beautyscene ook actief meewerken, je kunt een eigen beauty review toevoegen aan de reviews op Beautyscene. Ben jij beautyblogger of had je er eigenlijk wel één willen zijn maar ontbreekt de tijd? Dan kun je vanaf nu op Beautyscene toch terecht voor het schrijven een mooie review over jouw favoriete product of het product dat juist wat tegenviel. Je bent uiteraard niets verplicht, je mag iedere dag een review schrijven of 1 keer in de maand, net wat je zelf leuk vindt. En natuurlijk mag je ook alleen meelezen en comments achterlaten, geen enkel probleem. De beauty reviews komen in een apart deel van Beautyscene.nl terecht, ze komen dus niet automatisch op de voorpagina terecht, maar die mogelijkheid komt er nog wel....reden genoeg om lekker actief mee te gaan doen. Lees hieronder de regels even door, deze kunnen nog aangepast worden. En vergeet je niet te registreren!

 

Regels Beauty reviews

  • per product maak je 1 beauty review aan, wil je meerdere producten reviewen? Maak dan ook meerdere reviews aan.
  • de reviews moeten altijd worden goedgekeurd door de redactie van Beautyscene.nl, beauty reviews die niet aan de regels voldoen zullen niet worden geplaatst. Indien er in een review foutieve informatie staat, behoudt de redactie het recht voor om de review aan te passen of de review niet te plaatsen. We zullen echter nooit jouw persoonlijke mening aanpassen, die blijft altijd intact. Spel- of typfouten kunnen ook worden aangepast door de redactie.
  • de beauty reviews moeten jouw persoonlijke ervaring met een product weergeven, een commerciële insteek is niet gewenst. Als we merken dat een member duidelijk commerciële reviews plaats, zullen we de member helaas moeten blokkeren.
  • het is alleen toegestaan om eigen teksten en foto's te gebruiken, eventueel aangevuld met foto's van Beautyscene.nl ter illustratie. Het is daarom niet toegestaan om reviews van beautyblogs of andere websites te gebruiken voor jouw review, gebeurt dat wel en merken we dat, dan zullen we de review onmiddelijk verwijderen.
  • je kunt alle beauty producten reviewen op Beautyscene, maar probeer je te beperken tot het reviewen van producten die voor anderen ook makkelijk verkrijgbaar zijn (in een fysieke winkel of online shop).
  • het is niet toegestaan om een link naar een webshop, merk of blog op te nemen in de reviews, die kun je wel eventueel plaatsen in jouw profiel.
  • afhankelijk van de drukte kan het even duren eer jouw review te zien is op Beautyscene, je krijgt een mailtje als jouw review is geplaatst. De reviews kunnen na plaatsing niet meer aangepast worden, hou daar dus rekening mee.
  • wekelijks zullen er één of meerdere reviews worden uitgelicht op de voorpagina van Beautyscene.nl, zorg dus dat je mooie, creatieve en informatieve review plaatst. De kans is dan groter dat jouw review wordt uitgelicht!
  • binnenkort gaan we ook van start met testpanels, waarbij jij je, als member, kunt aanmelden. Meer informatie daarover volgt binnenkort.
  • heb je vragen over een ingediende review, dan kun je die alleen stellen via reviews@beautyscene.nl, hou wel even rekening met een aantal dagen wachttijd, afhankelijk van de drukte.

 

Registreren

Ik wil mezelf registreren bij Beautyscene.nl, kan dat?

Ja dat kan. Je kunt een persoonlijk profiel aanmaken op onze site. Ga hiervoor naar “registreer” rechtsboven van de homepage. Of gebruik de volgende link: http://www.beautyscene/user/register. Doorloop vervolgens de stappen van het registratie formulier en je profiel wordt vervolgens aangemaakt.

 

Ik wil mijn wachtwoord wijzigen, kan dat?

Ja dat kan. Je logt je in, ga naar je profiel en klik op "edit account". Direct onder je e-mail adres en username vind je het veld “nieuw wachtwoord”. Voer hier je nieuwe (zelfbedachte) wachtwoord in. Ter controle voer je ook in het tweede veld je wachtwoord in. Druk vervolgens op "Update". Je wachtwoord is nu gewijzigd. Je kunt nu inloggen met je nieuwe wachtwoord.

 

Ik wil mijn username veranderen, kan dat?

Ja, dat kan. Volg hiervoor dezelfde stappen als hierboven beschreven is bij wachtwoord.

 

Je eigen profiel

Je kunt je persoonlijke profiel aanpassen (bijvoorbeeld adres wijzigen) door naar je profiel te gaan (bij inloggen, rechtsboven het dropdown pijltje) en dan op "Accountinstellingen bewerken" te klikken.

Back to top