Blogs & Editorial

Debbie's favorieten april 2012 (met filmpje)

Last....but not least! Ook van mij hebben jullie natuurlijk nog mijn favoriete beautyproducten van de afgelopen maand tegoed! Na Lianne''s Beautyontdekkingen en Wendy''s favorieten in fotovorm, is het vandaag tijd voor een filmpje. Helaas zorgt het weer er niet echt voor dat we fijne, meer zomerse favorieten kunnen laten zien, maar ja...je doet er weinig aan! Toch heb ik weer fijne producten om te laten zien, kijken jullie mee?

We beginnen met een filmpje, geen zin of tijd om te kijken? Scrol dan even door, ik vertel ook nog even kort iets over mijn favorieten van de maand april 2012.

Gek ben ik op de oogcreme van Yves Saint Laurent uit de Youth Liberator lijn (EUR 57,35), deze is echt erg fijn! De oogcreme is zacht, comfortabel en lekker romig, absoluut niet vettig en daardoor perfect te combineren met make-up. De huid onder mijn ogen voelt en oogt veel voller, fijne lijntjes zijn minder zichtbaar en donkere kringen zijn echt minder geworden, jammer alleen dat er geen beschermingsfactor in zit! Vandaar dat ik in de zomerse maanden overga naar de Clinique Superdefense oogcreme met SPF 20 (EUR 39,50), ook een hele fijne creme!

MAC Fix+ (EUR 16,50), wat zou ik zonder moeten? Dit product gebruik ik echt iedere dag, ik spray 2 keer op mijn MAC 130 foundationkwast (EUR 40,00) en breng daarmee foundation aan, perfect voor een mooie, natuurlijke finish. De DiorSkin Nude Tan Skin enhancing powder Sunligt (EUR 52,50) is heel fijn, zowel te gebruiken als gezichtspoeder voor een mooie glow zonder al te veel glans, maar ook wel als bronzer/blush bij een natuurlijke look. Dior Saint Tropez en Bikini (EUR 23,50 per stuk) zijn toch wel musthave nagellakjes deze zomer, je kunt met koraal en turquoise zeker niet de mist in gaan deze zomer, prettige lakjes om de lakken en dragen trouwens ook, zeker hun geld echt waard! De schattige Bottom lash mascara van Clinique (EUR 15,00) voor de onderste wimpers is echt superhandig, je bereikt zelfs de kleinste wimpertjes zonder te knoeien, zeker fijn als je korte wimpers hebt en toch alle wimpers goed wilt kleuren, t/m mei alleen nog te koop bij ICI Paris XL.

Ik ben inmiddels echt grote fan van het Aurora oogschaduwpalette (EUR 56,50) van de Dior Croisette collectie, zeer veelzijdig en ultra draagbaar, maar wel met extreem mooie glans en veel warme tinten waardoor het zeker geen saai, neutraal palette is, een echte aanrader! En wat kan ik jullie nu vertellen over de Love Lust blush van Tom Ford? De peachy/roze kleur met gouden glans is zo mooi, het is NARS Orgasm, maar dan beter! Enough said toch? Fan ben ik ook geworden van het wenkbrauwstiftje van Tom Ford in de kleur taupe, jammer genoeg nog steeds niet in Nederland of België te koop!
Musthave voor een mooie, lang houdbare oogmake-up is een oogschaduwbasis, de eye basics (EUR 29,00) van Laura Mercier (via www.skins.nl) heeft mijn holy grail van Urban Decay vervangen, dat zegt echt wel iets, een geweldig product in een handige verpakking!

Heel fijn is ook het Super Aqua-serum van Guerlain (EUR 98,00), dit lichte, frisse serum is perfect voor de vochtarme huid van alle leeftijden! Ook heel goed te gebruiken als kuurtje in de zomermaanden, maar natuurlijk ook gewoon het hele jaar door de dragen, zorgt voor een volle, gehydrateerde huid die straalt zonder deze vettig te maken, de perfecte basis voor een mooie make-up! Bijzonder fijn is ook de exfoliant van Uncover Skincare (EUR 34,95 via www.uncover-skincare.nl) , binnenkort meer hierover.
Als laatste de favoriete geur van mijn man, de klassieke Jean Paul Gaultier Le Male (EUR 77,00) in een bijzondere flacon, heerlijk natuurlijk, maar voor de afwisseling heb ik Chanel Allure Homme Sport Eau extrême (EUR 62,00) maar in zijn kast neergezet! Ook erg fijn!

Zo, nu zijn jullie weer helemaal op de hoogte van de favorieten van de Beautyscene.nl redactie, zowel Wendy als Lianne hebben de afgelopen dagen ook hun favoriete producten van de laatste tijd laten zien, hebben jullie die ook al bekeken? Natuurlijk vinden we het ook leuk om te weten wat jullie favoriete beautyproducten zijn, deel ze zeker met ons, wie weet breng je ons nog op ideetjes?

Deel dit artikel
Back to top